Loading...

Sunday, July 15, 2012

Jenjalan Hari Minggu Bersama Tersayang

Happy weekend!!!
Kwn2 mesti ade g jenjalan kan weekend ni?
Ibu weekend ni turn kuar jenjalan with abah & anith.
Sebab last week dah balik umah Mak Tok Anith.
Next week pun sm....sebab every 2 weeks akan balik umah Mak Tok anith kat Kulim.
Sebab dah lama x ke Penang...so kami decided nak layan movie kat Sunway Carnivall Mall.
Layan cite?? ICE AGE 4....dah janji ngan Anith dah...hehe.
Kami ber3 kuar lps zohor & smpi kat tempat dituju dalam kul 3 lbh.
Then 1st thing yg kami buat....beli tiket wayang...alhamdulillah ada...hehe.
Pastu br la kami pusing2....ingat nak beli brg dapo je kat tesco tp ade benda yang yang xmasuk list terbeli...hihi.
Round punya round....at last semua dpt brg masing.
Ape yang dapat??

Abah: Dapat 1 beg silang & 1 helai kemeja utk jenjalan.
Ibu: Handbag sandang & baju sejuk.


Anith: Dapat set colouring Barbie. (Hasil dr belian dpt baucer rm20...tu yg beli set colouring Barbie..hehe)
Bukan main seronok dia....hehehe.



Nak dijadikan cerita....Parkson ade buat reedemed program...kira points yg terkumpul dpt beli set periuk Vision dengan harga yang berbaloi2....begitu juga Tefal. Yg Vision last 2/9/12 ni & Tefal last bulan 12 ni.
Hasil pembelian semalam dpt 22 points...sbb ibu Bonuslink Card Member. So perlu kumpul 10 setem je dr 15 setem. Dipendekkan cerita.....ibu redemed 1 brg Vision (Periuk 2.5 L) & 1 brg Tefal (Induction Cooker). Ni la barangnye:


Boleh la ibu mengumpul slow2...nak beli banyak2 memang xmampu...jadi kumpul duit la..hehe. Tp ok la ade program ni.....alhamdulillah...=). Kesimpulannya, kami semua happy & penat....hehe.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...