Loading...

Friday, January 13, 2012

Alhamdulillah.....akhirnya....got the result!! ^_^

Alhamdulillah...setelah menunggu selama 3 hari akhirnya hari ni result posting dah kuar.
Semalam hanya bakal-bakal guru sekolah teknik je dpt.
Arini baru untuk sekolah harian.
Nak tau ibu dapat mana?
Tarrraaaaaaaa!!!!




Nampak x? Ibu dapat kat PERAK...alhamdulillah....hepi sgt2 rasa sebab dpt negeri yg diminta.
Cuma ada sikit lg debaran isnin ni.
Sebab isnin ni akan tau penempatan.
Harap ibu dpt dekat2 jgk dengan abah....amin.
Thanks too abah, family & juga kwn2 yang doakan ibu.
Bersyukur pada-NYA sebab dpt negeri yg dipilih....alhamdulillah.
Lps ni bermula la hidup ibu sebagai seorang isteri, ibu & juga pekerja.
Will totally change hidup ibu.
Kwn2 doakan ibu dpt handle semua tau....nak jadi SUPERMOM utk Anith...hehehe.
Nt ibu updated lg ye....daaaaaaaa..... ^_^

2 comments:

  1. tahniah ibu!!!
    semoga apa yang diimpikan tercapai :)

    ReplyDelete
  2. iizla....

    Thanks dear...doakan tau...=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...