Monday, October 31, 2011

Interview SPP~~Mode~~GEmBiRa tetapi KeCuT PeRuT



Adoyai...pelik kan tajuk entry???hohohohoho
Ni la perasaan ibu skrg ni....~~GEmBiRa tetapi KeCuT PeRuT...T_T
Nape ek?? Nak tau nape?? Ibu dpt interview utk SPP.
Kiranya nt posting masuk dengan DG41 & bukan DC41 lagi...alhamdulillah...=)
Sah utk lantikan tetap....memang gembira sebab ade progress yg KPM buat utk posting kami warga2 DPLI ambilan Julai 2010.
Mode KeCuT PeRuT plak bila pikirkan interview yg bakal menjelma nt....haru....T_T
Moga tiba harinya nt ibu dapat buat dengan baik & berjaya lulus...amin.
Kwn2 doakan ibu tau....
Skrg ni ade masa 21 hari utk ready.
Kene panaskan otak yg dah beku...hehehehe.
Chaiyokk!!!!

Sunday, October 23, 2011

3rd Convocation in my LiFe

As salam.....hye all!!
Sori sebab ibu dah lama senyap...xsempat nak hapdate blog ibu yg dah bersawang mawang ni..huhu.
Sibuk dengan karenah puteri tersyg....hehe..family 1st...^_^.
Puteri ibu dah makin besar & dah jadi big girl...dah mau nak buat semua sendiri...kikiki...pening ibunya...hehe.
Nt ibu upload gambar2 terbaru anith k...^_^
Ok nak crita....19 Oct 2011 aritu ibu n family ke UPM terchenta utk konvo ibu kali ke 3.
Konvo kali ni amat bermakna bg ibu sebab ibu dtg bersama hubby & puteri ibu...sgt2 best...^_^
Xterkata bestnyer rasa.....^_^.
Ada jugak dugaan time2 nak masuk dewan....tapak kasut ibu hancur luluh....waa.....nak nanges time tu.
Nasib baik ada member bwk kasut lebih..high heel pun high heel la....layan kan je....huhuhu.
Hubby ibu dah riso dah kot2 ibu 'terbolah' atas pentas....tp alhamdulillah semua berjalan lancar....^_^
Oh ya...konvo kali ni bukan Master tau...ibu konvo utk DPLI....hood warna putih belang biru...^_^
Tema baju kami pada hari konvo ni OREN...hehe
Ok, ibu xnak sembang banyak....layan pic tau.....layanzzzzzzzzzzzz...................








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...