Friday, February 25, 2011

Bamboolite & Sayang Baby Ibu Giveaway


Assalamualaikum kwn2 ibu.....arini ibu berpeluang nak masuk GIVEAWAY lagi.
Dah lama xmasuk tau.....kali ni nak try nasib.
Insyaallah kalau ade rezeki tp kalau xdapat xpe...yang penting mencuba betul x?...hehe.
Ok untuk pengetahuan kwn2....Giveaway ni dianjurkan oleh Puan Nurul dari Sayang Baby Ibu.
Syarat wajib untuk jadi peserta dan juga hadiahnya boleh lihat kat SINI.
Giveaway ni bermula dari 14 Februari-28 Februari dan masih sempat lagi untuk kawan2 join skali...(^_^)
Ibu dah buat semua syarat mandatory untuk jadi peserta...
Harap Puan Nurul accept me...(^_^).
Ibu juga dah buat semua bonus entries....harap murah rezeki ibu nt...hehe.
Kwn2...jom memeriahkan lagi GIVEAWAY ni.....
natural green for parenting....JOM!!...=)

Tuesday, February 15, 2011

Selamat Menyambut Maulidur Rasul

Assalamualaikum kepada semua pelawat ibu yang setia...
Sori sbb lama dah xhapdet blog yang usang ni..
Harap kwn2 semua x marah ibu ye....(-_-)..
Alhamdulillah...syukur kepada-NYA kerana ibu diberi kesihatan dan juga kekuatan dalam menempuh hidup ibu yang baru.....menjadi seorang guru....
Bukan hanya g pagi menagajar.....kul 1.45 balik....
Tp semasa pengajaran dan pembelajaran itu diterapkkan nilai-nilai murni kepada murid-murid.
Bukan sahaja nak murid yang kaya ilmu tp juga kaya dengan budi bahasa.
Sempena 15 Feb 2011....ibu nak mengucapkan............





Buat semua family, relatives, friends dan juga semua kawan pelawat blog ibu ni....yang beragama islam.
Moga kita dapat menghayati kisah rasul kita...Nabi Muhammad SAW dengan lebih mendalam.
Ok ibu stop cni dulu....kisah ibu kat sekolah nt ibu cte ek...
Bye.....wassalam....:)

Thursday, February 3, 2011

Sekolah.....Anak Murid.....Cikgu......

Alhamdulillah.....ibu dah masuk sekolah tempat ibu praktikal.
Dah seminggu ibu dok sana.
Walaupun 'TERKUJAT' tp alhamdulillah ibu makin bleh adapt ngan sekolah.
Biasalah...baru2 kan...hehehe.
Sori sbb blog dah lama ber'SAWANG'.
Ari ni baru lah berpeluang nak 'KEMAS' blog ibu yang x hot ni...hehe.
Now, ibu still bercuti sbb sekolah cuti 1 week.
Ibu kat Kelantan balik tgk my lil tot yg makin hari makin cerdik perangainye...buat ibu makin rindu ngan gelagatnya...
Tp malam sok ibu dah nak balik KL....Tiket habis....:'(
So far kat Port Klang tu ok cuma masih terkial2 nak mencari kemudahan kat sn.
Harap semua makin ok dan masa makin cepat..hehe.
Xsabar nak hbskan praktikal ni.
Nak balik rehat ngan Anith plak kat umah.....(^_^).
Okla, stop here dulu.
To all my chinese frens.....wishing u...
"HAPPY NEW YEAR!!!"
and
GONG XI FA CAI
-
-
(^_^)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...