Loading...

Thursday, December 8, 2011

Wishlist...

Morning!!
Moga pagi ni semua kwn2 ibu sihat & ceria.....amin.
Alhamdulillah syukur kepada-NYA kerana arini ibu masih disini dpt mencoretkan blog ibu yg xseberapa ni.
Arini nak cite pasal wishlist
Setiap org mesti ada yg dia nak capai/nak beli kan?
Ibu pun ade
Kalau kwn2 tgk kat bwh skali blog ibu ade wishlist ibu...^_^
Kali ni nak cite pasal wishlist ibu yg nak beli DSLR sdri tu.
Pikir punya pikir last2 ibu ingat nak amik DSLR yg compact je.
Sebab ibu nak guna utk personal je.
So tukar la wishlist ibu dari NIKON ke CANON
Nak beli yg YUNA tu..hehehe
Comel & gambar dia cantik
Boleh la guna utk personal...hehehe
Ni la si Tuan Punya Badan


Gambar cilok dr en google

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...