Loading...

Monday, December 5, 2011

Weekend di rumah..

Weekend ni abah & ibu bercadang nak relax kat umah je kemas2 rumah
Baju2 basuhan yg dah kering dah menggunung tinggi
Almari pulak dah penuh sebab baju lama2 yg xpakai banyak sgt
Mggu ni kami nak proses semuanya
Yg xpakai nak masuk kotak
Senang nak pindah nt..hehe

Hari sabtu kami xkemana2...just lepak2 kat umah je
Ibu buat nasi lemak ayam goreng utk lunch dibantu abah sebagai assistant chef...hehehe
Buat utk bleh makan waktu lunch & dinner
Alhamdulillah abah & anith sgt suker
Sampai licin nasi lemak dlm rice cooker...hehehe
Ptg kami ke pekan Baling...ada pasar malam
Kat pasar malam ibu beli ikan + buah lai je..pastu beli kentang grg yg putar2 tu utk anith.^_^
Malam plak lewat malam kami layan burger plak..banyak makan..hehe

Ahad...
Masih lepak2 kat umah
Abah & ibu memang xkemana2 weekend ni
Ongkos pun kureng..hehe.
Lunch....ibu buat ikan bakar + ikan masam manis
Lama tul xmakan ikan masakn sdri....kikiki
Kul 3.30 kami kuar g main boling kat pekan Pengkalan Hulu.
Ha....hulu2 kami pun ade boling tau..hehe
Baru 1st time tergerak nak g selepas 3-4 bulan dibuka.
RM2 satu game, RM1 sewa kasut boling
Td kami main 2 game total RM10..okla..hehe
Anith pun nmpak teruja..baru 1st time ibu bwk Anith ke tempat boling.
Yg pasti abah dah kalahkan ibu...tp ibu still strike!!..hehehe
Pas main kami g makan mee plak ilangkan penat main boling
Pastu g pejabat abah amik brg then balik
Malam plak kemas pakaian yg xpakai masuk kotak
Mak ai....4 kotak termasuk baju2 masa Anith baby dulu..hehehehe.
Dinner & rehat..^_^

Yg pasti... I had a great weekend with my family!!! Syg kamooo!!!!





2 comments:

  1. hari ni dela lepak rumah ja.....:(

    ReplyDelete
  2. Dela... xpe Dela....nt lain kali leh jalan2...^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...