Loading...

Friday, December 2, 2011

Rentetan dari Interview SPP

Alhamdulillah syukur kepada-NYA ibu masih lagi bernafas di dunia ini.
Kwn2 sihat? Ibu harap semua kwn2 ibu sihat sejahtera hendaknya.
Dah agak lama blog ibu ni bersawang..mcm xde semangat nak blogging..huhu...T_T
Berkisarkan tentang interview tempoh hari..... Ibu di interview pada 22/11/11 jam 9.30 pg di Hotel Heritage Ipoh. Namun ibu g awal sbb takut kelam kelibut....hehehe. Sampai kat sn kosmate ibu, Ghazi dah lama menunggu sebab dia turn 7.30...tp kul 8 masih belum di interview. So boleh la ibu double cek balik dokumen2 yg perlu ada dgn kosmate ibu. Alhamdulillah semua completed....lega..^_^. Ok ni adalah ringkasan sesi interview ibu...:


Panel: Datuk Normah


Participant: 1 group (4 org)


Soalan:
1. Apa cara yg kita buat utk kawalan bilik darjah (bg pendapat masing2)
2. Apa yg perlu dibuat utk pastikan p&p menarik & murid tidak bosan?
3. Apakah yg menjadi tarikan di negeri Perak?
4. Siapakah Menteri Perlancongan?
5. Nama Sultan Perak.


Alhamdulillah..sesi interview group ibu xde yg fakta & x stress sgt. Lega sgt.


Skrg ibu menunggu result interview.
Kwn2 doakan moga ibu success ye....^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...