Loading...

Sunday, December 11, 2011

FELT CRAFT.. Hobi baru...^_~

Semalam ibu xupdated blog.
Ibu kurang sihat sikit..huhu
Sekarang masih selsema & batuk
Semalam balik umah MIL & ni br sampai umah
Esok abah keje, so balik kejap je
Semalam sebelum gerak balik Kulim ibu dapat barang belian ibu
Nak tau ape??
Hobi baru ibu ni....hehehe
FELT CRAFT...^_~
Ni la brg yg ibu dpt.....


*Starter Kit Felt Craft dr SUS Product*


* Brg2 yg dapat kat dalam*

Kalau kwn2 berminat dengan FELT CRAFT ni bleh la try starter kit ni. Harga just RM65 per box.
Kwn2 bleh klik SUS Product nt akan terus ke web dia...^_^
Banyak lagi brg2 utk buat FELT CRAFT dlm blog SUS tu... ^_~
Malam semalam kat umah MIL ibu trus la try buat ikut tutorial yg diberi.
Hasilnya..........

*Butterfly utk Anith*

*HP Strap love buat abah tp dah jadi milik Anith..hehe*

Bolehla kan?
Bleh ibu buat sdri mainan anak ibu.
Buat huruf @ abjad utk anith belajar nt...insyaallah..^_^
Nt ibu upload lg hasil TANGAN KERAS ibu tau.
Kene banyak improved lg.
Tangan keras lg...hehehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...