Loading...

Sunday, October 23, 2011

3rd Convocation in my LiFe

As salam.....hye all!!
Sori sebab ibu dah lama senyap...xsempat nak hapdate blog ibu yg dah bersawang mawang ni..huhu.
Sibuk dengan karenah puteri tersyg....hehe..family 1st...^_^.
Puteri ibu dah makin besar & dah jadi big girl...dah mau nak buat semua sendiri...kikiki...pening ibunya...hehe.
Nt ibu upload gambar2 terbaru anith k...^_^
Ok nak crita....19 Oct 2011 aritu ibu n family ke UPM terchenta utk konvo ibu kali ke 3.
Konvo kali ni amat bermakna bg ibu sebab ibu dtg bersama hubby & puteri ibu...sgt2 best...^_^
Xterkata bestnyer rasa.....^_^.
Ada jugak dugaan time2 nak masuk dewan....tapak kasut ibu hancur luluh....waa.....nak nanges time tu.
Nasib baik ada member bwk kasut lebih..high heel pun high heel la....layan kan je....huhuhu.
Hubby ibu dah riso dah kot2 ibu 'terbolah' atas pentas....tp alhamdulillah semua berjalan lancar....^_^
Oh ya...konvo kali ni bukan Master tau...ibu konvo utk DPLI....hood warna putih belang biru...^_^
Tema baju kami pada hari konvo ni OREN...hehe
Ok, ibu xnak sembang banyak....layan pic tau.....layanzzzzzzzzzzzz...................








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...