Loading...

Saturday, June 4, 2011

THEHONEYBUNCH FINAL GIVEAWAY - Naturally Motherhood Giveaway

# STICKY MODE TILL 3RD jUNE!!


Now is GA time!!...hehehe.
GA yang ibu nak join skrg adalah dari rakan ibu iaitu Hanz dan ibu pernah bertentang mata 1st time masa event GCDC (Great Cloth Diaper Change) aritu.
Skrg Hanz nak buat GA ni untuk mommies yang selama ini yang follow blog yang lama kerana Hanz nak berhijrah ke blog yang baru iaitu 
Ibu pun dah follow kedua2 blog baru Hanz sebagai syarat dan juga sebagai panduan ibu dalam natural parenting kerana ibu telah melangkahkan kaki ke natural parenting ini..
GA ini di sponsored oleh:


Jadi...hadiahnya mmg UMPPHHH!!!..hehehe.

Syarat last, ibu kene fill in ayat yang Hanz bg iaitu
"Dunia ibu buat diriku...."

jadi.......
Inilah..................from ibu...

"Dunia ibu buat diriku amat mengasyikkan dan ia adalah anugerah yang tidak ternilai dari-NYA, memberikan daku peluang merasai dunia yang penuh kasih sayang dan kecintaan serta menjadi seorang ibu yang penyayang dan betanggungjawab."


( 29 words)
-
-
-
-
-
-
Indah...seindahnya melihat 1 nyawa melihat dunia....


 Dihiburkan dengan pelbagai aksi, tangisan, rengekan, senyuman dan juga gelak tawamu




Apabila dikau mengucup daku dengan kasih sayang



Tanpamu syg...ibu dah abah akan kesunyian kerana dikaulah anakku dunia ibu amat bermakna.....^_^


Jom.....join GA Hanz bersama ibu.
Klik kat SINI utk ke GA  dan nak tgk hadiahnye ye..^_^
Tarikh tutup?? 3 June 2011 sebelum 6 pm
Sempat lagi tu..JOM!!..^_^

4 comments:

  1. Salam Marsha..thanks for joining. Ada kira total wording x? make sure not more than 30 words ya. Good Luck! :)

    ReplyDelete
  2. Hanz...me dah edit dah..aritu syok sgt lupa plak pasal words..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...