Loading...

Monday, May 30, 2011

Our Journey to Kuching, Sarawak...^_^ (Day 1)

As salam......harap kwn2 ibu sihat semuanya...amin.
Ibu kat Proton Servis Juru skrg.
Teman abah servis kete.....lama...dr kul 9 pg td lg.
Skrg dah 2.30pm....estimated siap katanya kul 4 pm.
Walaweh...muntah darah ktiorg tggu....nasib baik tempat nak makan, tandas & tempat solat dekat.
Alhamdulillah....tadi Anith dah poo 2 kali....nasib baik bwk bekal insert lebih.
Pakai diaper cover ni mmg sesuai untuk travel....marvellous!!..hehehe.
Ehh....melalut plak ibu....sebenarnya ibu nak share journey kami ke Kuching pada 12 Mei - 16 Mei 2011 aritu.
Ibu cite part by part ye....hehehehe.
Kami tiga beranak bertolak ke Kuching naik belon kul 5.25 pm kat airport Penang.
Flight delay kejap je & smpi ke airport Kuching kul 8 malam.
Masa nak amik bagasi.....ada peristiwa yang xbest.....bagasi kami pecah!!..huhu.
Nasib baik xterkeluar brg2 sensored..huhuhu.
So kami trus buat report kat AirAsia....nasib baik la amik insuran..huhu.
Kat airport, kwn ibu...Mc Na dah setia menunggu & bawa kami ke Arif Hotel (Tempat kami bermalam semasa di Kuching nt)
Sampai hotel, check in...rehat & makan.
Dlm kul 10 pm, kwn ibu dtg anta kereta dia utk kemudahan kami kat Kuching nt.
Alhamdulillah sgt2....^_^.
Lps tu kami zzzzzzzzzzzzzzz...xingat dunia..hehehe.
Layan gambar utk 1st day ye......................sambung lagi nt...........................zassss!!!














No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...