Loading...

Thursday, April 28, 2011

My Greeny Life................Cloth Pad........(^_^)

Aluuuuuuuuuu!!
Harap semua sihat walau dimana kwn2 blogger ibu berada.
Habis praktikal, xde keje nak buat....boring...huhuhu.
Malam ni saja je ibu nak share ttg 'CLOTH PAD' ni.
Kalau xberminat pun xpe....saja nak share experience ibu in my greeny life.....(^_^).
Sebenarnya dah lama ibu berjinak2 dengan cloth pad aka CP ni.
Alhamdulillah semnjak fully CP ibu rasa makin selesa.....rasa kering & x sticky....hehe.
Utk pengetahuan semua CP adalah Pad Kain untuk gadis, wanita serta mommies.
Mcm org zaman dulu2 kan pakai kain batik je kan??
Mcm tu la...cuma skrg sudah dimodenkan.
CP ni adalah fully kain tau....xde gel2 bagai tu......100% kain.
CP ni ada pelbagai jenis dari liner, light, medium, heavy & overnight.
Yang bezanya CP ni pakai-basuh-pakai....senang je kan??....(^_^)
So ibu amat selesa sebab dah xpayah beli stok tiap2 bulan & buang sampah lagi.
Dalam masa yang sama bleh support kurangkan sampah dibumi....walaupun sikit...alhamdulillah.
Kalau kwn2 berminat...nak tny....tny je jgn malu2 k....sharing is caring.
Ibu share one of my stash.....CP brand Momiji...
Banyak lagi brand yang ibu guna like Mamapatch, Ummi Pad, Saffa Pad, Babysnowdrop, Blucotton & Bisky Bosky
Nt ibu upload lagi gambar tau.....


2 comments:

  1. Mollie.....
    Jom try....bg akak alhamdulillah semua ok...dah xde dah rasa xselesa....akak ade jgk jual CP ni....skrg ni ada brand momiji mcm kat atas....xpun tgk blog bisnes akak: http://babymamapapae-store.blogspot.com/search/label/Cloth%20Pad

    Apa2 nak tny contct deh....sedia membantu..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...