Loading...

Monday, April 25, 2011

The Great Cloth Diaper Change Bazzar (23rd April 2011)

Hai and Assalamualaikum...............
Good morning everyone!!!!
Alhamdulillah....syukur ibu masih bernafas di dunia pada pagi ini...
Ape yang ibu nak share pg ni???
Let's check out!!!
Starting with a pic of 'bunting' below............



Hari ni sebenarnya ibu nak share ttg 'THE GREAT CLOTH DIAPER CHANGE' yang ibu join sabtu aritu.
Lg best sebab jadi crew 'payung terjun'....hehehe.
It's the great day for me..............!!!
Kenapa ibu cakap best??
Sebab...ibu dapat jumpe kwn2 group 'MALAYSIAN CLOTH DIAPERING PARENTS'.
Dapat bersua muka, dapat berganding bahu jayakan program.
Walaupun baru berjumpa tp mcm dah lama kenal...amat rapat.....miss them so much!!
Event ni dijalankan di Scriptory Box, Puchong.
Alhamdulillah....dengan bantuan encek suami yang mencari koordinat GPS & juga encek GPS ibu selamat smpi ke sana dengan lancar.....dari kul 10 am - 6 pm kat sn tau.....=)
Kat sn banyak ibu belajar....ttg cloth diapers, cloth pad, babywearing, breastfeeding & banyak lagi sebab kat sana ada talk.....Dynas Mokhtar pun dtg tau bg talk ttg breastfeeding....=)
Alhamdulillah...ibu pun menang 'LUCKY DRAW'....hadiahnya lumayan...hehe.
Dekat bazar, ibu x borong CD sebab CD anith dah cukup....ibu borong CP plak.....hehe
So dah jimat duit beli dispo pad dah tiap2 bulan & amat selesa bila ber'CP' ni...=)
Ok kat bwh ibu share some pic with u......

 # our 'KAK LONG' of MCDP....Kak Dot


 # Dynas....tgh bg talk ttg 'Breastfeeding'


 # Me and Dynas......=)


 # My MCDP fren....Jaja Gary with Dynas....=)




# Ibu...tgh jaga booth 'MCDP'...hehe (pic ni credit to kak long nuzula)

2 comments:

  1. Salam, thank you for joining our mini giveaway. All the best!

    ReplyDelete
  2. Wslm...Kak Liza (SNUGGbaby)...=)

    Thanks sis.....^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...