Loading...

Monday, March 28, 2011

Mattel Warehouse Sale 25-27 March 2011

Assalammualaikum kwn2....harap semua sihat ye.....(^_^).
Lately ibu gak bz....bz ngan rancangan pengajaran, aktiviti kat sek dan banyak lg.
Harap nt dah jadi cikgu tetap x la bz cmni...huhu.
Ok lupakan sal kebizian ibu tu.......skrg ibu nak citer ttg 'Warehouse Sale'.
"MATTEL WAREHOUSE SALE" telah dianjurkan di Atria Shopping Centre kat Damansara Jaya.
Ibu tau warehouse ni dari kwn blogger ibu, Puan Maslina....Thanks Mas....=)
Oleh kerana ibu dah nak habis praktikal kat KL ni dan xtau lagi bila nak dtg KL lepas ni.
So, ibu nekad nak g sana tambah2 bila tau toys BARBIE ade SALE jgk....nak beli utk Anith...hehe.
Sekurang-kurangnya kita tau tempat baru then nt bila2 kalau ade lagi 'Warehouse Sale' kat Atria pastu ibu kebetulan kat KL ni bleh la g lagi...hehehe.
Ibu gerak dari rumah kul 9 pagi ditemani Osmate ibu, Yati dan dibantu encek GPS yang membawa kami kesana setelah bersusah payah cari koordinat...hehehe.
Alhamdulillah...by the 9.40 cmtu kami dah smpi....so xla tggu lama sgt sebab dia buka kul 10.
Time ibu sampai tu dah agak ramai org menunggu kat muka pintu shopping centre tu...(^_^)
Bila dah buka, orang yang menunggu td berlari-lari...terkojut den....mcm tu skali??..Agaknya takut xsempat kot....hehehe.
So ibu mcm biasa selambe je masuk dan oppss......dah rambang mata!! Amik kau...huhuhu.
Teramat banyak toys especially BARBIE.....banyak patern sampai xtau nak pilih yg mana?
Mcm nak semua tp lari bajet kang susah...hehehe...(*_^)
Pilih punya pilih, ibu amik 2 Doll Barbie, 1 Polly Doll, 1 Scrabble & 1 Batman. (Batman tu sepupu Anith punye..hehehe).
So lps byr....ibu terus kuar & xpandang belakang dah...kang ssh...hehehe.
Ni la hasil 'Tangkapan' Ibu arini.....................


2 comments:

  1. Salam Marsha,

    No problem...pasni kalau nak saya tolong belikan cakap yer...nanti saya poskan kat Marsha dan Anith..rambang mata kan bila ada kat sana...dekat je tempat tu ngan umah saya,kalau tahu Marsha ada kat situ...leh kita jumpa2 sembang2....

    ReplyDelete
  2. Wslm Mas,

    Ok nt kalau ade warehouse lagi inform tau. Nt bleh order ngan Mas je...hehe. Memang pun rambang mata sgt2. Angkat letak angkat letak je keje mula2...hehe. Tu la, kalau tau leh jumpe sembang2. Kenal dah lama tp jumpe mata belum lg. Insyaallah ade rezeki nt kita jumpe k...=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...