Saturday, December 25, 2010

Selamat Hari Krismas!!! HOHOHO...

Kepada kwn2 bloggers ibu yang menyambut Hari Natal pada hari ini, Ibu nak ucapkan...
Selamat Hari Krimas....semoga semua bergembira dihari ini.
-
-
-
See ya....!!!!
(^_^)

Monday, December 13, 2010

Cheras-SOGO-Masjid Jamek-Jom Heboh-Cheras


Semalam....11/12/2010 ibu hang out with my sis, Piqah.
This week abah xdapat dtg KL sbb hari senin abah ade audit kilang kat Sitiawan.
Takut xsempat nak balik.
Kitorg kuar dari kul 11 am - 6.45 pm baru sampai umah.
Lenguh kaki mak aiii.................mmg xterkata...hahaha.
Plannya nak mencari 'hanger tudung' for my lil sis kat kg.
Memula dari Cheras, kami ke SOGO....saje nak cuci mata...hehehe.
Tp melekat ngan kamera mainan utk my lil chubby, anith.
Ateh dia plak belikan set 'beach' kat Anith....hehehe.
After that, kami menyusuri jalan dari SOGO ke Jalan TAR.
Kat situ, my sis dah melekat dengan tudung yang cantik bagai + baju jgk....hehehe.
Ibu?? Mestilah melekat jgk...tp xbnyk...just tudung je.
'Hanger Tudung' beli utk my mom & lil sis kat kg.
Dah penat berjalan kami singgah lunch pastu jalan lagi area jalan TAR.
Lps dah puas kami ke LRT Masjid Jamek ke Bukit Jalil.
Mesti kwn2 tau kan ape ada kat Bukit Jalil tu...........JOM HEBOH..hehehe.
Punya la ramai ya amat naik LRT ke Bukit Jalil.
Sampai kat sana manusia mcm semut.....ramai....hehehe.
Tiap2 booth kami singgah....dapat la tgk Akim AF, Ariel AF, Intan Ladyana dan ramai lg artis secara dekat....:)
Ibu juga masuk contest Sabah Tea....Photo Contest.
Mana tau rezeki dapat fly ke Sabah lagi...hehehe....amin.
Ni la gambar yang ibu pertaruhkan...suke2 je.....hehe

Selepas penat berjalan kami singgah kat gerai mee sup & char kue teow alas perut.
Pastu kami balik ke Cheras..........kaki dah xlarat nak jalan...hehehe.
Walaupun penat, tp best dpt hang out with my sis.
Thanks dear!!! Next time kita hang out lagik k...:)


Sunday, December 12, 2010

Praktikal...Di sekolah mana???


Ibu say halooo!!!!!
Ibu in da house again...........hehehe.
Dah lama ibu x mengemas blog ni...dah ber'sawang' pun ha.....huhuhu.
Sori tau kwn2...........i'm very2 bz lately.
Dah nak hampir praktikal pun bulan 1 ni.
Praktikal???? Kat mana agak2 ibu dapat???...hehehe.
Sebelum ni masa pemilihan negeri nak praktikal ibu pilih Selangor.
Awat x pilih Perak?? Perak xdak no.....pilihan ada 2 je...
Melaka ngan Selangor.
So ibu pilih selangor....dekat sket nak balik..hehe.
Sek yg ibu dapat ialah......................(drum)..hehe.
SEKOLAH MENENGAH TENGKU AMPUAN JEMAAH, Port Klang.
So...ibu kena la cari umah sewa kat sn.
Harap ok sbb ibu xpernah ke Port Klang lg...hehehe.
Kwn2 doakan ibu dapat harungi praktikal yang baik kat sn ye.
Tiap2 hari wondering mcmn la anak2 murid ibu nanti.
Harap semua sempoi & sporting & juga bekerjasama...amin.
So ni la sekolah yang bakal cikgu masuk praktikal 22 Januari - 22 April 2011 nt...
Layanz...........:)

# picas credit to en google..:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...