Monday, September 20, 2010

Gambar Studio Raya


Memandangkan ibu mmg dah lama teringin nak amik gambar studio.
So, bila raya ke 6 ibu ajak abah & Anith bergambar studio kat kedai gambar dekat umah Tok Abah Anith di Pengkalan Chepa, Kelantan.
ALhamdulillah, Anith tak banyak ragam & sporting...hehehe
So, ni la gambar RAYA kami...
Taraaaaaaaaa........


Wednesday, September 15, 2010

Salam Lebaran..EID Mubarak 2010


Walaupun dah 6 Syawal tp ibu nak ucapkan jgk SALAM AIDILFITRI buat kwn2 blogger.
Raya kan sebulan.....hehehehe.
Sori lambat update sbb ibu balik raya kg.
Line DIGI Bband xkuat sgt...huhuhu.
SALAM LEBARAN dr kami sekeluarga.
Moga kwn2 semua bergembira di samping keluarga tersayang.
=)

Monday, September 6, 2010

Tunjuk.....tunjuk.....

#ehsan en google....hehehe



Aidilfitri 2010...
Tunjuk.....tunjuk...tunjuk............huhuhuhu.
Tunjuk ape????
Haaa...............nak tau x??
Jom terjah !!!!!!
-
-
-
Kalau nak tau tahun ni semua ibu tunjukkkkk.....je.
Xde dah yang handmade..huhu.
Gara-gara ibu xsempat nak buat.
Ape yang handmade tu??
Biskut raya la....especially ALMOND LONDON.
Sori abah sbb ibu xsempat nak buat biskut kegemaran abah.
Nt tahun depan insyaallah ibu buatkan ye.
So, tahun ni ibu tunjuk je biskut ALMOND LONDON dekat kwn.
Sbb biskut ni mmg wajib di hari raya...hehehe.
To kwn2 semua.........
SELAMAT BALIK KAMPUNG
SELAMAT MAKAN KETUPAT
SELAMAT BERJUMPA SANAK SAUDARA
SELAMAT BERGEMBIRA
SELAMAT HARI RAYA!!!!
Ibu sekeluarga mohon ampun jika ada salah & silap.
Semoga Syawal yang bakal tiba tahun ni makin meriah.....=)

Saturday, September 4, 2010

Weekend before balik raya @ KL


Alhamdulillah...ari ni bleh ibu berehat di rumah dengan cukup.
Kalau x, tiap2 wiken je kene g UPM.
Ape lagi??? Kelas ganti @ Amali....mmg dah rasa cm xde life dah.
Tp alhamdulillah, bak kata peribahasa :
Berakit2 kehulu, Berenang2 ketepian, Bersusah2 Dahulu, Bersenang2 Kemudian.
At last...ibu n kwn2 DPLI yg lain dapat rehat sket...hehehe.
Actually ari ni ade kelas ganti jgk.
Tp di extend hr isnin ni.
So, bleh la ibu berehat di rumah.
Abah??? Abah xdtg wiken ni sbb hr isnin ni abah dah nak dtg amik ibu kat KL.
Xsabar nak tggu isnin ni.....:)
Plan wiken ni???
Since kelengkapan utk raya pun dah setel.
Ingat hari ni nak kuar jap ngan my sis...pastu berehat kat umah je.
Esok pg nak ke UPM bg makan anak ayam & juga buat batas utk jagung.
Oh ya.....sayur SAWI PUTIH & PAK CHOY dah dituai dah.
Ibu ade buat balik sket..leh la msk tuk berbuka nt...hehehehe.
Wah xsabarnye nak balik raya!!!!.....:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...