Loading...

Monday, December 13, 2010

Cheras-SOGO-Masjid Jamek-Jom Heboh-Cheras


Semalam....11/12/2010 ibu hang out with my sis, Piqah.
This week abah xdapat dtg KL sbb hari senin abah ade audit kilang kat Sitiawan.
Takut xsempat nak balik.
Kitorg kuar dari kul 11 am - 6.45 pm baru sampai umah.
Lenguh kaki mak aiii.................mmg xterkata...hahaha.
Plannya nak mencari 'hanger tudung' for my lil sis kat kg.
Memula dari Cheras, kami ke SOGO....saje nak cuci mata...hehehe.
Tp melekat ngan kamera mainan utk my lil chubby, anith.
Ateh dia plak belikan set 'beach' kat Anith....hehehe.
After that, kami menyusuri jalan dari SOGO ke Jalan TAR.
Kat situ, my sis dah melekat dengan tudung yang cantik bagai + baju jgk....hehehe.
Ibu?? Mestilah melekat jgk...tp xbnyk...just tudung je.
'Hanger Tudung' beli utk my mom & lil sis kat kg.
Dah penat berjalan kami singgah lunch pastu jalan lagi area jalan TAR.
Lps dah puas kami ke LRT Masjid Jamek ke Bukit Jalil.
Mesti kwn2 tau kan ape ada kat Bukit Jalil tu...........JOM HEBOH..hehehe.
Punya la ramai ya amat naik LRT ke Bukit Jalil.
Sampai kat sana manusia mcm semut.....ramai....hehehe.
Tiap2 booth kami singgah....dapat la tgk Akim AF, Ariel AF, Intan Ladyana dan ramai lg artis secara dekat....:)
Ibu juga masuk contest Sabah Tea....Photo Contest.
Mana tau rezeki dapat fly ke Sabah lagi...hehehe....amin.
Ni la gambar yang ibu pertaruhkan...suke2 je.....hehe

Selepas penat berjalan kami singgah kat gerai mee sup & char kue teow alas perut.
Pastu kami balik ke Cheras..........kaki dah xlarat nak jalan...hehehe.
Walaupun penat, tp best dpt hang out with my sis.
Thanks dear!!! Next time kita hang out lagik k...:)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...