Loading...

Saturday, September 4, 2010

Weekend before balik raya @ KL


Alhamdulillah...ari ni bleh ibu berehat di rumah dengan cukup.
Kalau x, tiap2 wiken je kene g UPM.
Ape lagi??? Kelas ganti @ Amali....mmg dah rasa cm xde life dah.
Tp alhamdulillah, bak kata peribahasa :
Berakit2 kehulu, Berenang2 ketepian, Bersusah2 Dahulu, Bersenang2 Kemudian.
At last...ibu n kwn2 DPLI yg lain dapat rehat sket...hehehe.
Actually ari ni ade kelas ganti jgk.
Tp di extend hr isnin ni.
So, bleh la ibu berehat di rumah.
Abah??? Abah xdtg wiken ni sbb hr isnin ni abah dah nak dtg amik ibu kat KL.
Xsabar nak tggu isnin ni.....:)
Plan wiken ni???
Since kelengkapan utk raya pun dah setel.
Ingat hari ni nak kuar jap ngan my sis...pastu berehat kat umah je.
Esok pg nak ke UPM bg makan anak ayam & juga buat batas utk jagung.
Oh ya.....sayur SAWI PUTIH & PAK CHOY dah dituai dah.
Ibu ade buat balik sket..leh la msk tuk berbuka nt...hehehehe.
Wah xsabarnye nak balik raya!!!!.....:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...