Loading...

Sunday, August 8, 2010

Ke mana hari ni????


Menjawab kepada entry sebelum ini.
Ibu & abah buat banyak benda hari ni & pegi baaaannnnyakkkkkk tempat...hehehe.
Ibu & abah keluar seawal kul 11 am.
-
-
-
Destinasi 1st: Pureen Warehouse Sale kat PJ.
Naik rambang mata ibu & abah kat sana.
Beli mcm2 keperluan anith spt botol susu, toiletries, baju, kasut & banyak lg.

Almost RM1++ la ibu spend kat sana...hehehe. botak abah..huhuhu.
Dalam 2-3 jam jgk la kami kat sana..hehehe.
Buat kwn2 yg nak g...sempat lg esok.
Klik SINI utk info ye...=)
-
-
-
Destinasi 2nd: Ke Alamanda Putrajaya menikmati Pizza Meatball baru!!!..hehehe.
Rasanya...best!!..Mcm pizza biasa je cuma tambah meatball.
Meatball mmg marvellous.....nyum2....=).
Lps dah kenyang, Ibu ajak abah pusing2 dalam Parkson.
Ckp je nak pusing, tp melekat kat 2 gaun untuk Anith....untuk raya..hehehe.
After dah byr semua abah ajak round Carefour tp sebelum tu kami ke tempat karaoke.
Kononnya nak release tensen dulu tp penuh la plak...huhuhu.
Otw ke Carefour kami nampak ade geng2 DIGI wat promo bband.
So, kami singgah & tanya2 bnyk soklan.
Pastu kami register...hehehe.
Lps register, kami trus masuk Carefour & balik ke Serdang.
Ada keje yang perlu diselesaikan.
-
-
-
Destinasi 3rd: Ke SS Serdang.
Hanya utk print Jurnal yg ibu dah cari utk kelas falsafah isnin ni.
Then, kami balik ke PJ.
Fuhhh.....memang penat tp amat gumbira.
Sebab dapat meluangkan masa bersama yg tersyg.
Xsabar nak tggu Anith sampai isnin ni...=)



2 comments:

  1. salam,

    gembira shopping yek..hehehe!

    ReplyDelete
  2. Lynn....
    Salam. Hehehe....skali skala....kuikuikui...=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...