Loading...

Friday, July 9, 2010

Roadshow Taiping - Tanjung Piandang


# Pinjam en google..hehe


Alhamdulillah tghr td abah & ibu selamat sampai umah.
Pegi mana?? Aishhhhhhhhh...xlekat umah lgsung ni...hehehe.
Sebenarnya Abah ade ROADSHOW KERACUNAN MAKANAN.
So ibu ikut abah sebab xnak dok sorg2 kat umah.
Lgpun penginapan disediakan...apa salahnya ikut kan??..hehehe.
Hari pertama abah start Roadshow kat Gerik.
Yang tu ibu xikut sbb dekat je.
So ptg Selasa kami bertolak ke Taiping.
Kul 6 ++ Abah & Ibu selamat smpi ke Fullyean Hotel di bandar Taiping.
Check in...rehat2.
Malam, kul 8 ++ kami kuar makan jalan kaki je kat belakang bomba Taiping.
Perut sudah kenyang, melangkah kaki cepat2 balik bilik sbb nak 3G ngan Anith.
Seronok betul Abah & Ibu tgk Anith ceria....lasak sungguh..hehehe.
Malam tu kami lena awal sbb letih...hehehe.
-
-
-
Esoknya hari Rabu, abah ngan gorup dia je ke sekolah utk buat roadshow.
Ibu lepak kat blik layan tenet.........hehehehe.
Kira2 kul 12 tghr abah dah balik & siap2 untuk check out.
Kali ni kami ke Kuarters Poliklinik Kuala Gula untuk penginapan.
Alhamdulillah penginapan ok...=).
Disebabkan abah penat, so kami lepak kat bilik je ptg tu sbb abah lena..hehehe.
Mlm je kami kuar makan & cari tmpat untuk 3G ngan Anith.
Terubat hati Abah & Ibu dapat tgk Anith yang nakal..hehehe.
Balik kat kuarters & zzzzzzzzzzz....
-
-
-
Pg ni, Khamis....Abah & Ibu siap awal2.
Ibu ikut abah kali ni ke sekolah sbb kami plan nak balik umah trus.
Dalam kul 1030 am program dah hbs.
Lps makan kami bertolak balik pengkalan hulu.
Mmg best ikut abah g roadshow sbb leh jenjalan...hehehe.
Next week dah xleh dah sbb ibu dah mula kelas.........huwaaaaaaaaa!!!

3 comments:

  1. smpt ek g hanibulan......ngeh3

    ReplyDelete
  2. kuala gula..menarik nama tu

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  3. Mrs Ecam...

    hehehe....sebelum nak berjauhan ni...ngeh3

    makdara TERDIVA..

    Salam kenal jgk...:)
    Memang menarik...ade tmpat perlancongan kat situ. Kalau x silap tempat pemuliharaan burung.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...