Loading...

Sunday, July 11, 2010

Currently at Petaling Jaya


Sekarang ibu kat umah uncle kat PJ.
Semalam ibu bertolak dari pengkalan hulu kul 3.30 pm smpai PJ kul 9 pm.
Alhamdulillah perjalan kami selamat wpun ms perjalanan hujan lebat & agak banyak e*****n.
Mybe sebab jalan licin pastu view yang terhad.
Kat PJ ni agak cloudy, rasa cm nak ujan je.
Plan ari ni nak g kemas brg sket2 kat umah sewa ibu kat HUKM then balik.
Isnin dah start kelas....mmg pack sgt2.
Kul 8 am - 5 pm full kelas....cuma rehat 1-2 jam je sehari.
Tp yang bestnyer jumaat xde kelas.
Yippiee!!!!
Tp xleh seronok dulu....mana tau lecturer tukar jadual ke hari jumaat plak...haru...:'(
Kalau jumaat xde kelas leh la khamis tu balik perak.
Ade la masa nak balik kg tgk puteri ibu yang lasak tu.
Doakan ye kwn2...moga dipermudahkan semua urusan...amin.

p/s: Anak ibu....ibu rindu kamu!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...