Loading...

Friday, June 25, 2010

TAG dari Ninja


TAG ni ibu dapat dari Ninja aka Ozzy.
Ibu harap bro Ninja puas hati ye...hehehe.
-
-
-
Syarat2 TAG ni....

a) Copy gambar di atas - Dah setel.

b) Tulis 23 fakta rawak wak wak (rendom dem dom) tentang diri awak ( tak kisah ler bende tu fakta kerr angan angan kerr cita cita kerr imaginasi kerr or wat so ever la...

Ok....facts ttg diri ibu:-

1. Seorang Isteri kepada hubby yang penyayang.

2. Ibu kepada Anith yang manja.

3. Suke makan.

4. Suke window shopping.

5. Suke Travel.

6. Anak sulung dari 5 org adik beradik.

7. Masih seorang student.

8. Begineer bisneswoman.

9. Addicted ngan Cloth Diaper & Cloth Pad.

10. Mempunyai keluarga sendiri & mertua yang penyayang.

11. Umur masih belum mencecah 3 series.

12. Suke shopping online

13. Addicted to blogging.

14. Impian ibu makin tercapai....=)

15. Seorang Pegawai Muda Askar Wataniah.

16. Masa di Universiti aktif dalam aktiviti Universiti & kolej.

17. Mudah tersentuh.

18. Impian nak beli umah lg 2 tahun.

19. Cita2 nak menjadi seorang ibu & isteri yang mithali.

20. Erm...bestkan kalau hidup untuk travel...(imaginasi...hehe)

21. Nak g holiday ke Aussie.

22. Suka masak....hehe.

23. Seorang mummy yang sporting!!

So ibu panjangkan TAG ni buat kwn2 blogger yang selalu jenguk ibu kat blog.
Jgn malu2 tau.....=)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...