Loading...

Thursday, June 3, 2010

Kipas TRIO???

Ape kes...kipas pun nak masuk dalam entry ke??
Tak kira...ni blog ibu, suke ati ibu la nak letak pape pun....hehehe.
Saja gimik2.....hehehehe.
Tp memang nak citer sal kipas pun....hahahaha.
Gini, hari Ahad lps kami sekeluarga singgah JUSCO Perda nak usha kipas.
Kipas umah ibu dah rosak 1, so kene beli lain..nak pakai aircond xmampu lg..hehe.
Dok usha2 kipas yang ok, ibu terpandang satu kipas 16 inci display brand TRIO.
Aikkk........xpernah dengar nama brand ni??
Tahan ke?? Sbb ibu nak cari kipas yang tahan lama.
Ibu pun pegang la...mcm tahan tp hbs stok plak sbb tgh promotion.
Mesti org dah grab lagi awal ni......hurmmmm...Pusing punya pusing jumpa brand TRIO gak tp circulation fan...lawa...
Harga??...Agak mahal gak tp ok la untuk circulation fan ni...RM149.00.
Hanya 12 inci, tp bleh pusing 330 darjah.....wow....(^_^)
Pastu dia punya kipas leh tolak ke atas kebawah...mcm best kan??
Ibu berkenan dgn kipas tu trus grab sebab ibu ade baucar Jusco RM50 so jimat la..hehe.
Ni la kipasnya...............



# Dalam kotak lg....hehehe


# Ni la dia comel x??..........(^_^)

6 comments:

  1. wow..cool nya design die..nak beli satu lah :p

    ReplyDelete
  2. RON..

    Tu la, mmg nmpak cool kan?? Sbb tu melekat tu...hehehe.

    ReplyDelete
  3. Salam kenalan.
    comel jugak kipas trio ni..

    ReplyDelete
  4. bspotgurl

    Salam kenalan jgk..(^_^)
    Mmg comel & angin dia laju...psg no 1 dah ok..hehe.

    ReplyDelete
  5. cutenye kipas tu.macam best je. nak kena g rembat 1 gak la ni. hehehe

    ReplyDelete
  6. Salmia...

    Mmg best...xrugi beli. Ade 3 yrs warranty. Angin kipas dia kuat even pasang no 1 je..:).

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...