Loading...

Monday, June 21, 2010

Daftar..sob...sob..

Semalam kul 3 ptg ibu cek balik lmn web UPM nak tgk surat tawaran dah kuar lum?
Alhamdulillah dah kuar.
Ibu sedih sbb ingat ke lapor diri lambat sket.
Rupa2nya, 3 hb ni dah kene daftar kat UPM.
Means....lg 2 weeks masa Ibu, Abah & Anith dok ber3.
Singkatnya masa............huwaaaaaaaaa!!
Dalam 2 mggu ni pun agak bz gak sbb ibu kene buat preparation.
Nak buat medical check up lagi & so on.
Anith pun mcm dah buat perangai mcm2.
Mcm tahu2 je kami nak berjauhan...huhuhu.
Sedih hati ibu ni..............huwaaaaaaaaaaaa!!
Lg sedih sbb tahun ni xleh nak posa penuh ngan abah....huhuhu.
Ya Allah, tabahkan lah hati hamba-MU ini.
Kuatkan lah hati kami berdua moga kami dapat tempuhi tempoh 1 tahun dgn baik..amin.
-
-
-
-
-
Buat anak ibu....
Dok baik2 ngan Tok Ma tau syg...
Ibu harap anak ibu sentiasa ceria.
Ibu akan balik selalu jumpa anak ibu ye.
Jgn nangis & jgn nakal2 ye syg.
Ibu saaaaaayang anak ibu....
Will miss u dear...
-
-
-
-
Buat Abg,
Abg pun jaga diri elok2 tau, keje baik2.
Nt selalu call, sms & 3G ayang tau.
Ingat ayang selalu....ayang selalu ade dekat ngan abg.
Jgn tensen2...ceria selalu.
Kalau ade problem jgn lupa ayang ade wpun jauh.
Nt internet la jadi penghubung kita...hr mggu kalau xde kelas ayg balik tau.
Kita balik jumpa anak same2 tau.
I will miss u syg....Love U in deep my heart syg...

3 comments:

  1. salam marsha,

    kesian..nak berjauhan dgn anak-suami. tapi ni pilihan marsha kan? so, redha je la. jangan sedih2 sgt sbb pilihan ni marsha dah lamaa buat. kesian kat anith tu, perasaan dia connected dgn marsha. kalau marsha sedih, dia lg terasa. fokus pd happy nak belajar. jgn fokus pd sedih nak tinggal keluarga.

    good luck in pursuing the future. semoga pengorbanan ni berbaloi. :)))

    ReplyDelete
  2. jangan sedih...pergipun untuk masa depan...semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. Salam Lynn...

    Ok Lynn..thanks for advice. Marsha akan buat yang terbaik untuk keluarga...doakan Marsha ye...:).

    Zai..

    Ok Zai...moga pengorbanan ini berbaloi...amin.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...