Loading...

Tuesday, June 1, 2010

Weekend..

Aiiii...........ni entry ibu ttg weekend ari tu...(^_^).
Weekend ari tu ibu balik umah MIL kat Kulim.
Balik hr Jumaat...awal sket sbb Jumaat tu cuti....hehe.
Jadi hr Jumaat lps solat Jumaat kami gerak balik Kulim.
Kami singgah kat Baling, ingat nak ke bank sbb nak g ASB jap tp bank tutup.
So, kami singgah "LONG WAN" nak belikan sandal untuk adik Shitah.
Sambil2 beli sandal tu ibu melekat kat 1 sandal untuk Anith.
Sandal Spengebob.....hehehe.

Trus ibu amik sbb ibu tau anak ibu memang minat sgt ngan sponge kaler kuning & kwn baik dia tapak sulaiman kaler pink tu............hehehe.
Nt ibu citer detail next entry tau..hehehe.

After selesai semua aktivity shoppin sandal , kami gerak ke Kulim.
Sampai ke Kulim, kami ke Giant Kulim sbb nak lunch kat Nasi Kandar Hussien.
Dia punya nasi kandar mmg sedap & berpatutan.....(^_^).
Lps perut dah disi, kami naik ke Giant jenjalan.
Kami just beli susu Anith sbb kebetulan kat sana murah.
Dutch Lady 1,2,3 Honey 1.5 kg hanya RM 26.99.
Murah kan?? Ibu grab 3 pek....hehehe.
Kat Giant gak ibu belikan set alat tulis untuk adik Shitah & memandangkan ia set sponge kaler kuning jgk...terpaksala beli untuk anak ibu.....pandai ye...tau2 je...hehe.
Kat Farmasi luar Giant ibu ade belikan supplement untuk anak ibu.
Nt ibu citer lg 1 entry ye.
(^_^)




2 comments:

  1. anith dah tak bf ek marsha? dia minum botol ke sippy cup?

    ReplyDelete
  2. Lynn....

    Anith memang tak bf Lynn. Pakai botol lg...tgh slow2 nak tukar ke sippy cup..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...