Loading...

Thursday, May 20, 2010

Bloglist Murai Blog En Ben & Balik Kampung.....lalalalala...

Sekarang ibu bersiaran dari Negeri Cik Siti Wan Kembang..(^_^).
Kami sekeluarga bertolak dari Pengkalan Hulu jam 3.30 ptg & selamat sampai jam 9 mlm.
Motif balik kampung???
Sebenarnya ahad ni ibu ada interview kat USM Kelantan.
Plan ngan abah nak balik jumaat ni tp abah buat suprise kat ibu balik ari ni.
Apa perasaan???Memang hepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sgt!!!!!!!!!!!
Love u syg!!!!!...mmmuuuahhhhhh....(^_^).
Tok Abah & Tok Ma Anith lg suke sbb leh main ngan cucu kesayangan lama sket.
Abah & Ibu leh release sket kat kampung....leh bercuti lg..hehehe.
Lg satu yg mengembirakan ibu...........jeng...jeng....


Yay!!! En Ben dah masukkan ibu dalam blog list lagi skali.
Kali ni di blog list MURAI.....hehehe.....TQ En Ben...Ibu appreciate sgt2!!
Mula2 skali ibu buka blog ibu & cek tgk kalau2 blog ibu dah di jelajah.
Bila tgk bloglist Murai En Ben...bermakna blog ibu dah dijelajah....(^_^)
Dengan usaha En Ben la ibu mendapat makin ramai kawan...sronok tau berkawan ni...(^_^)
K la, jumpe sok ye...ibu dah penat.
Nak tido dulu...esok jumpa lagi ye....

5 comments:

  1. wow...tahniah yer...

    hati2 balik kampung..jgn lupa ole2 yer..

    ReplyDelete
  2. Ayu......

    Thanks ayu....okeh berse..:)

    ReplyDelete
  3. tahniah....dah glamer dah....:)

    ReplyDelete
  4. Zai....

    TQ!!

    Mane ade glamer....Marsha ni newbies je...Zai lg glamer tau...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...