Loading...

Thursday, May 13, 2010

Alhamdulillah...another good news!!


Alhamdulillah.......akhirnya penantian ibu berbaloi.
Ari ni tau result exam untuk interview DPLI.
Alhamdulillah ibu lulus exam & berjaya mendapat tempat untuk interview.
Setelah 3 kali ibu apply DPLI & amik exam MedSI.
Kali ke 3 ni baru la ibu berpeluang untuk ke peringkat yg seterusnya, interview.
Sebenarnya smlm ibu dapat sms dari UPU inform ttg tarikh untuk cek kptsn exam.
Bila tanya kwn2 lain...semua ckp xdapat.
Tiba2 ibu teringat masa panggilan exam KPLI yg kali ke 2 ibu dapat sms gak.
Terlintas dalam fikiran ibu....pelik...adakah petanda yang baik??
Tp ibu simpan je dlm hati...takut instinct ibu xbetul.
Lgpun ibu mmg xmengharap....bayangkan...3 kali amik x lulus2..hehehe.
Akhirnya ari ni segala tanda tanya dah terjawab....alhamdulillah ibu lulus....(^_^)
Ibu akan menghadiri interview di HUSM, Kelantan pada 23 Mei 2010.
Kwn2 doakan ibu ye.....................(^_^)



6 comments:

  1. lynn doakan hasrat marsha nak jd cikgu tercapai.

    lynn dulu amik kpli 4 kali, interview 2 kali. akhirnya dpt pi maktab melaka. terpaksa tolak sbb ngandungkan muaz. maleh dah nak amik semula. hehe! penatkan usaha nak jd cikgu ni? last2 takdir Allah juga yg tentukan KPLI bukan milikku...

    ReplyDelete
  2. Betul2...penat usaha nak jadi cikgu ni. Marsha KPLI pun 3 kali gak amik xlulus2...hehe. Marsha pun harap kali ni marsha berjaya interview...TQ Lynn!!

    ReplyDelete
  3. All the best marsha..

    Oo lynn pernah dapat KPLI ker? Nak buat mcmana takde rezeki masa tu ekk (tp dpt rezeki anak).. Insya-Allah, Allah bg rezeki lain yg lebih besar utk lynn sefamily.. :)

    ReplyDelete
  4. Kak Long...

    Thanks Kak Long...doakan ye. Yup...anak tu seindah2 rezeki..:)

    ReplyDelete
  5. kaklong: tu la, mmg nampak sgt kpli tu bukan utk lynn (atleast buat masa tu la) empat kali amik tu semuanya ada sebab masing2 nape gagal (lynn tau sbb dah muhasabah diri sendiri). dgn ngandungnye, mak sakit la, ntah mcm2 lg. last2 give up aje. try mende lain dulu :D

    marsha: nnti dh dpt jd cikgu tanam azam utk jd guru yg boleh berbakti buat anak2 didik. jgn hanya mkn gaji atau m'harap cuti byk. sbb tu semua at the end bukan yg paling penting. jd guru ni tugas 24hrs gak, mcm jd 'emak'. all the best to you!!

    ReplyDelete
  6. Ok lynn....marsha akan dengar nasihat lynn....moga semua nya ok nt...amin

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...