Loading...

Friday, April 2, 2010

Giveaway #5: The Green Pocket Laundry Ball from Mummy's Reviews.

The Green Pocket Laundry Ball (Picture Credit to Mummy's Reviews)



Oh ya...Giveaway lg....hehehe
Kali ni ibu nak join lg skali giveaway anjuran Mummy's Reviews.
Syarat2 giveaway klik SINI.
Ibu memang tgh usha2 Green Pocket Laundry Ball ni sbb dia mmg eco-friendly stuff.
Harganya amat berpatutan dengan resultnya selepas pembasuhan iaitu amat bersih, penggunaan yang simple, menjimatkan masa dan juga tenaga.
Kalau la rezeki ibu menang giveaway ni mmg syok sgt2..(^_^).
Jom kwn2 kita sama2 memeriahkan giveaway ni..!!!
Tarikh tutup 18 April 2010...banyak masa lagi..jom...(^_^)

4 comments:

  1. dah amat lamaaaaaa lynn teringin nak beli mende ni (dulu usha kat niceclothdiapers), tp husband tak yakin mende ni bleh ganti sabun. hmm..nnti kalau menang review tau, hihi!

    ReplyDelete
  2. Lynn....

    Tu la...Marsha pun sm gak dok usha2. Insyaallah, kalu menang mmg review...hehe. Lynn doakan tau....(^_^)

    ReplyDelete
  3. Sarah rahim dah penah buat review psl menda ni. Tapi tak sure brand apa... Mahal gak rasanya dia beli..

    ReplyDelete
  4. Kak Long...

    A'ah rasa mcm pernah baca...tp review mmg bagus guna Green Pocket Laundry Ball ni. Teringin nak cuba.....(^_^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...