Loading...

Wednesday, April 14, 2010

Encek Posmen + Pejabat Pos!!!



Skrg ni hidup ibu memang dekat dengan encek posmen + pejabat pos.
Semenjak berbisnes online...hehehe.
Dulu ibu hanya tau ttg Pos Laju, Pos Ekspress & of course la Pos Biasa.
Bila dah makin dekat dengan Pos Malaysia ni ibu br tau cara nak buat Pos Daftar & E-Parcel.
Satu pengalaman kan??
Bukan ibu saja...abah pun...sbb kdg2 abah yg tlg poskan parcel untuk customer...hehe.
Teramat berterimakasih kpd rakan2 seangkatan kerana xlokek berkongsi pengalaman.
2 hari skali posmen masuk dlm kwsn ibu..& tiap2 kali ibu akan setia menunggu samada parcel @ surat yg sampai....dah menjadi rutin...hehehe.
Rasa seronok bila ada surat @ parcel...hehehe.
Oh ya..hari ni sampai 1 parcel - baby tight & CD Babylove Minky untuk my dearest daughter.
Teramat gembira ibu khususnya baby tight sbb ibu mmg dah lama usha nak beli baby tight ni.
At last tertunai jugak.....untuk Anith pakai ms kat Sabah nt...(^_^)
hehehe....layan gambar ek...



# Kandungan parcel yg smpai pg td

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...