Loading...

Thursday, March 11, 2010

Review Penggunaan CD Autumz.

Salam......hi kwn2....hope semua sihat ye... Sori sbb lambat bg review CD Autumz ni.....almaklumlah...ibu dlm kekangan skrg ni...hehe. Semua benda kene slow sket skrg ni xleh nak lincah2 lg...hehehe. Dulu leh gak basuh CD tiap2 kali tukar CD Anith...tp skrg tggu sesi pembasuhan beramai2 je....hehehehe. Tp ibu review yg Autumz dulu ye.....Bamboolite xpakai lg....hehehehe.


Review penggunaan Autumz......

1) Masa Anith pakai CD Autumz ni mmg comel..........PUL nye yg tebal mmg ok & Anith pun selesa.
2) Tahan lama dengan 1 insert........Anith pakai dari jam 7mlm smpai 1 pagi...mmg x bocor...6 jam tu................(^_^).
3) Walaupun ms dah tukar tu mmg CD dah penuh tp inner fleece masih kering & PUL masih tahan bocor rasa mcm baru pakai je....mmg puas hati la pakai autumz ni....sukeeeeeeeeeeeeeee....
4) Pelekat velcro nya mmg tahan.....wpun Anith ni lasak ke sana sini tp pelekat velcro xterbuka....nt ibu leh la tambah lg.....hehehehe.
5) Walaupun Autumz ni nmpak kecik sket dr Coolababy tp sebenarnya mmg selesa....Bila pakai rupanya besar....xbulky...kemas...(^_^).

Mmg ibu sgt2 puas hati pakaikan CD ni kat Anith....insyaallah, ibu dlm plan nak tambah lagi untuk Anith....encek hubby.....bleh kan???.....(^_^)


p/s: To Kak Long Nuzula & Puan Punyer (Liza) yg dah lama tggu daku mereviewkan Autumz ini....inilah entrynye......harap dah xtertggu2 ye....hehehehe...

2 comments:

  1. huhu... makasih... tp klu ada rasa yg kureng kt cd tu tulis ajer dlm review marsha... ku x kecil hati... biar sumer puas hati kan? tapi so far ku memang suka

    ReplyDelete
  2. Liza....

    Xde yg kureng tu masalahnye....hehehe. Stakat ni daku mmg puas hati....(^_^). Bammboolite tu ingat nk pakai ms tido smlm. Tp before tu skali Anith poo plak...so xjd lg nak pakaikan takut smlm pakai kejap je...xleh nak observed...hahaha. Insyaallah....mlm ni pakai..(^_^). Tggu ye....(^_^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...