Loading...

Thursday, March 11, 2010

Model CD QQBaby Snazzy Minky

Jom layan model CD QQBaby Snazzy Minky ni....Anak ibu....ANITH!!
Anith pakai yang pattern Moo Cow..
Ala2...baru nak pandai pose.....hahahaha...

# Echeh...ibu wat gaya stail model ikat baju tepi...hehe.
(Kalu xikat xnmpak CD..hehehe)



# Pose ape ni syg???
(Abaikan semak di blkg...anith punya projek..huhu)


# Tgh tgk iklan kat TV...hehe



# Alamak.....cekci la plak ngan bantal bcuk...hehehehe

4 comments:

  1. cunlah minky nih mmg cun tp kenapa inner dia suede huhu klu fleece mmg ku rembat

    ReplyDelete
  2. Liza........

    Mybe diorg nak buat kelainan sket kot. Tu yang buat inner suede tu....Tp mmg cun kan??...hehehe..(^_^)

    ReplyDelete
  3. Geram sungguh tgk anith pakai... Eh marsha, kaklong rasa kan inner suede ni lagi lama pakai (lg kerap basuh) dia jadi lg lembut la.. Cuba marsha tgk nanti... Kaklong dah cuba bandingkan yg dah pakai ngan yg baru, mmg lagi lembut jadinya.. kalau inner fleece, lama kelamaan akn jadi kasar lak...

    ReplyDelete
  4. Kak Long.....

    Ye ke?? Ok nt Marsha try tgk nt...Wah kalu cmtu ok la suede ni kan?? A'ah Marsha mmg perasan inner fleece akan makin kasar sket. Nt ingat nak amik yg pinky plak kat Anith. Suke QQ Baby Minky ni sbb cutting dia besar. Anith pun leh pakai lama...(^_^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...