Loading...

Saturday, March 27, 2010

Interview sambil bercuti...(^_^)


# Di sini la tempat kejadian..heheh


Salam..
Sori kwn2 ibu agak menyepi 2,3 hari ni.
Agak sibuk sket melayan anak kecil yg amat lasak....hehehe.

21/03 iaitu jatuh pada hari ahad ibu, aba
h n anith bergerak ke Ipoh dari umah MIL kat Kulim.
Tujuan??Ibu dapat interview post
Penolong Pemelihara Hutan G27 kontrak.
Ptg kami sampai Ipoh & trus cek in di Grand View Hotel...hotel bajet je..hehe.

Alhamdulillah walaupun hotel bajet. Kemudahan semua lengkap t
ermasuklah WIFI.
Boleh la ibu mengadap laman sesawang Jabatan Perhutanan Perak unt
uk nota...(^_^).
Isnin pg ibu interview & pada awalnya kalau ikut sape cepat ibu dapat turn yg ke 8.

Tp para penemuduga nak ikut senarai nama jd turun ke no 14...haru gak..huhuhu.

Kul 12 baru la turn ibu sampai....lama kan??...hehehe. Xkisah la..hehehe.
Wahh...dia punya interviewer mmg strictly xmcm interviewer SPA..huhuhu.

Ibu cuba je sebaik & semampu yg ibu boleh..hope berbaloi....amin.
After lepas interview kami trus g mkn & trus gerak ke Lenggong.

Sebab esoknya abah ade meeti
ng kat Lenggong...Kat KEM PLKN DESA RIMBA.
Kat Lenggong kami cek in kat Rumah Rehat Lenggong.

Biliknya besar...lengkap semua dgn WIFI jgk...mmg best la ibu..hehe.

Kul 5 after cek in abah dpt call d
r Kapten kat KEM PLKN.
Katanya meeting ditangguh...em ape lg..
..kami bercuti je la kat Lenggong..hehhe.
Biasa lenggong ni tempat transit kami untuk makan & rehat.
Kali ni jadi salah satu tempat percutian kami...(^_^)
Esoknya kul 10am kami check out & ke tempat pembiakan rusa.

Seronok ya amat Anith tgk rusa...hehehehe.

Ingat nak ke Gua2 bersejarah tp kami xjumpa tempat...dlm GPS pun xde..huhuhu.
So kami decide pulang ke Pengkalan Hulu...mmg best walaupun sekejap je.

Mmg value time bercuti dengan abah & Anith..Layan gambar ek...:)



# Anith with ibu
# Ladang Rusa# Abah & Anith berlatarbelakangkan ladang rusa.


# Abah & Anith

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...