Loading...

Wednesday, March 3, 2010

CD Bamboolite & Autumz ku dah sampai...(^_^)...Updated Review...!!!




# Bamboolite (ijau) & Autumz (biru)



# Perbezaan di bahagian dalam Bamboolite & Autumz.


Yeay!!!!
CD Bamboolite & Autumz yg ibu order dari Lampin Kain Moden dah selamat smpai.
Happy nye xterkata....xsabar2 nak pre-wash & pakaikan untuk puteri ksygan ibu...(^_^).
Credit to Liza sbb perkenalkan ibu dgn 2 brand CD ni....daku suka tau....(^_^)

Review untuk Autumz (belum dipakai lagi) :-

- PUL nye yg tebal & menarik.
- Inner fleece yg lembut.
- Insert mirofiber yg lembut & putih serta lebih lebar.
- Snap velcronye yg bertindih antara satu sama lain..(nampak kemas)
- Ade penutup di bahagian tempat untuk masukkan insert. (elakkan insert dr terkeluar).




# Autumz nmpak kecil sket bila di snapkan.....tp hingga 18 kg tau..(^_^)
# Bahagian dlm sms nak masukkan insert Autumz.


# Inner Autumz lebar sedikit dr Coola...

# Snap velcro yg bertindih menampakkan Autumz xbulky..


# Bahagian dalam Autumz.

Review untuk Bamboolite (juga belum dipakai) :-

- PUL yg tebal.
- Kualiti jahitan yg cantik & kemas.
- Inner & insert Bamboo yg lembut.
- Ade butang khas kat tepi untuk elakkan Wing CD yg lebih terjulur keluar.
- Tempat untuk masukkan insert kat depan & insert ade butang untuk kemaskan insert supaya kekal x beralih....mmg suke....(^_^).
- 4 lapisan insert ( 1 lapisan bamboo material & 3 lapisan mikrofiber dibwh.


# Insert yg mempunyai butang...so, inner xde la bergerak2.


# Lapisan atas insert....material bamboo yg lembut.


# Butang extra kaler putih tu yg bertujuan untuk elakkan wing CD terjulur.


# Snap kan insert dgn butang....suke....(^_^)


# Bamboolite bila dah siap dimasukkan insert.

Nt bila dah pakai ibu bg review lg ye..............tggu.................(^_^)

Updated:-


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...