Loading...

Monday, March 1, 2010

Terkilan...........:(((

Salam....hye kwn2....harap semua sihat ye.
Terkilan???..Ye....of course ibu sedikit terkilan pagi ni..huhuhu.
Knp??? Ok...ibu ceritakan ye....
Camni, pg td ade member ibu ...member kolej n juga member baik ibu sms ibu bgtau yg iklan Diploma Perguruan Lepasan Ijazah (DPLI) dah kuar dalam paper Mingguan Malaysia ari ni.
Pada mulanya ibu hepi sgt mmg nak apply...mmg dah lama tggu iklan ni kuar...tp bila dah pikir2 ibu xde rezeki nak apply kot taun ni.....sebab ibu tgh pregnant.
Kalau ibu apply...dapat exam..lulus exam...lulus temuduga...ibu still xdapat diterima msuk.
Xpe la....mgkin ade rezeki yg lebih baik menunggu ibu kan??
Tp dlm masa yg sama ibu bersyukur kepada-NYA kerana mengurniakan bakal adik buat Anith.
Ibu doakan baby yg bernyawa dalam perut ibu ni akan membesar dgn sihat & kuat..(^_^)
Xpe...DPLI tu nt ibu apply kemasukan Januari la...hehehehe.
Tp kalu dapat terpaksa berjauhan ngan hubby n anak2...xpe....untuk ilmu kan kwn2?
K la....pagi2 dah emo kan?? Xpatut betul...hahaha...
See ya......salam...(^_^)

P/S: Kpd kwn2 yg nak apply DPLI ni bolehlah apply start esok (1/3/10) & tarikh tutup Isnin (16/03/10)...nt beli Mingguan Malaysia ye sbb ibu pun xtau syarat2 dia. Tp Ibu rasa beli no pin kat BSN n apply kat Laman Web Kementerian Pengajian Tinggi mcm yg sebelum2 ni. Good Luck ye kwn2!!! Nt ibu join next ambilan ye!!!...(^_^)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...