Loading...

Thursday, February 25, 2010

New Bisnes....(^_^)

Betul!!!! Ibu buat bisnes baru...
Sempena bakal kehadiran new member dlm famili ibu, ibu buat bisnes kecik2.
Bisnes Cloth Diapers @ CD.
Tujuan ibu buat bisnes ni adalah untuk berkongsi kebaikan penggunaan CD ni dgn kwn2.
Ibu ade buat bisnes blog untuk kwn2 tgk secara online..juga ibu jual secara offline.
Ibu hanya jual CD brand COOLABABY & QQBABY sbg permulaan.
Modal pun ciput....hehehehe
.
Stakat ni dah ade pelanggan yg buat pre-order.
Semua adalah kwn2 ibu ms belajar dulu...(^_^).
Moga bisnes ini akan berkembang dari hari ke hari...doakan ye kwn2...(^_^)
Moga murah rezeki ibu....so, ibu leh la isi masa lapang selain main ngan Anith..(^_^)
Kalau kwn2 nak tgk blog bisnes ibu ni klik
Mana tau kwn2 berminat dgn produk jualan ibu....hehehe.
Jenguk2 la blog bisnes ibu ye....see ya....luv u all...(^_^)

5 comments:

  1. congrate ye atas pembukaan kedai baru ni ;-)
    ini dinamakan rezeki org baru

    ReplyDelete
  2. Fida....

    Thanks....doakan ye...(^_^)

    ReplyDelete
  3. Selamat maju jaya... Sama-sama kita mempromosikan pemakaian lampin kain moden.... Insya-Allah murah rezeki marsha sefamily.. hehe :D

    ReplyDelete
  4. hi marsha... ehuheuheu... nama kite sama ek... nama sy marshazliyana...

    ReplyDelete
  5. Kak Long....
    Thanks...sm2 kita doakan moga pemakaian lampin moden ni akan terus mendapat tempat di hati para ibu & jga bakal ibu...amin. Insyaallah murah jgk rezeki Kak Long sefamily.

    Marsha....
    Hi....akhirnya sy jumpa jgk yg sama nama yg sy selain Marsha AF tu...hehehe. Salam Perkenalan ye...(^_^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...