Loading...

Monday, February 15, 2010

Kelahiran terbaru dan Cabutan Bertuah cikmin.com


Entry ni sticky mode tau....Nak tau latest news scroll bwh ek....(^_^)


Salam....
Hai kwn2 ibu....
Kali ni ibu join cabutan bertuah dari blog CIKMIN

"Cikmin.com merupakan sebuah laman blog peribadi yang mengisahkan tentang cikmin dan keluarga,disamping itu cikmin.com juga tempat cikmin berkongsi petua,resepi masakan,luahan perasaan,tips2 berguna untuk dimanfaatkan bersama.Semoga kelahiran cikmin.com yang amat istimewa ini akan terus mendapat sokongan padu dari anda semua.Salam untuk semua dan Terima Kasih."

Blog CikMin ni adalah kelahiran blog baru dari blog lama..
Jom kwn2 kita sama2 sokong CikMin.
Mesti seronot CikMin sbb dah ade domain & hosting sendiri kan...(^_^)
Bila la ibu nak jd mcm CikMin.....hehe
Hadiahnya amat best....so kalu kwn2 nak tau syarat2 & hadiah sila terjah link kat bwh
http://cikmin.com/2010/02/kelahiran-terbaru/
Jom kita join ramai2...
Tarikh tutup 14 Februari ni..
Jom kwn2....(^_^)

2 comments:

  1. slm pagi dear..cikmin dah view!gud luck ye..

    ReplyDelete
  2. Wassalam...
    Thanks CikMin...(^_^)
    Really appreciate it!!....(^_^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...