Loading...

Thursday, February 4, 2010

Horray!!!! CD aka Cloth Diaper dah smpi...(^_^)

Salam....

Harap semua kwn2 ibu sihat sentiasa..amin.
Alhamdulillah....CD aka cloth diaper yg ibu order dari Kak Long Nuzula dah smpi ptg td.
Lama gak nak smpi sbb Kak Long anta by Pos Laju, Jumaat lps.
Biasala...kwsn umah ibu ni hulu sket...hehe
Xpe...yg penting dah selamat sampai...hehehe.
Xsabar ibu nak pre-wash dulu & xsabar nak pakaikan kat montot comey Anith..hehe.
Harap ibu dapat kekal ber CD smpai la beranak pinak nt.
Selain bleh save budget, dlm ms yg sm kita leh save environment kita.
Eco Friendly katakan..hehehe.
Kalau 5 helai CD yg ibu order tu puas hati.
Ibu akan order untuk tambah lg.
Xpe mula2 habis duit tp nt dah xyah beli dah...(^_^)
Nt bila anith dah pakai CD ibu upload gambar ek...
See ya....salam...(^_^)

2 comments:

  1. Marsha, betul tu. mula2 jer nnt dah x yah pikir bulan2 nk beli diaper. Tapi klu dah addict cam daku poon susah gak tu.. hehe.. jemput jenguk blogshop daku untuk brand cd yang lain2. http://juallampinmoden.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Okies...nt marsha jenguk2 blogshop puan punyer k....(^_^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...