Loading...

Monday, February 1, 2010

Happy cloth diapering giveaway

Entry ini adalah 'STICKY MODE'
Sila scroll dibwh untuk entry baru ye

Salam...

Jom kawan2 join contest ni ngan ibu....



Syarat2 penyertaan seperti di bawah ni

1. Terbuka kepada semua mommy bloggers (mereka yg ada blog) dan berminat dgn cloth diapers. Confirm minat....hehehe

2. Terbahagi kepada 2 kategori, iaitu;

Kategori A: utk mereka yg belum atau baru aje berjinak-jinak dgn cloth diapers - So ibu pilih kategori A sbb Anith xpernah pakai cloth diaper lg
Kategori B: sudah menggunakan cloth diapers

Cara-caranya...

- Jadi FOLLOWER di blog ini (dgn segala hormatnya)... dan ADD blog ini dlm bloglist anda.- Dah buat

- Buat satu entry tentang giveaway ini, dengan tajuk entry Happy cloth diapering giveaway. Jadikan sticky mode sehingga 31 Januari 2010.- Dah buat

- Copy banner di atas dan letak dlm entry dan di sidebar blog anda (serta link-kan ke entry ini).- Dah buat

Utk kategori A:

Ceritakan secara ringkas kenapa anda berminat dgn cloth diaper (sbb comel ke, sbb jimat ke... atau sebab apa-apalah). Kalau nak letak gambar baby pun boleh jugak (nyatakan nama n umur baby).- Dah Buat


Sy berminat dengan cloth diaper ni sebab ia bleh selamatkan kita punya environment & baby akan selesa bila guna cloth diaper ni..dan tentulah jimat...(^_^)


Akhir sekali, tinggalkan komen (link anda) dlm entri ini supaya saya dapat menjejaki blog anda.-Dah buat

Pemenang akan dipilih secara rawak (serawak2nya dan sejujur2nya).... mungkin akan gunakan random org..

TERIMA KASIH

Hadiahnya adalah :-

Tentulah cloth diaper, satu CD utk seorg pemenang bagi setiap kategori (boleh pilih nak CD mana yg ada dlm tuan umah).

Tarikh tutup giveaway ini adalah pada 31 Januari 2010 dan tuan umah akan umumkan pemenangnya selepas tarikh itu (insya-Allah).

8 comments:

  1. Salam. Terima kasih sbb join. Cuma jadikan sticky mode hingga 31 januari yer.

    ReplyDelete
  2. Nak buat sticky mode, lps publish pegi balik ke post tu (edit post), klik post options dan ubah tarikh ke tarikh yg kita nak (31 januari kalau yg ni).. Ok...

    ReplyDelete
  3. Ok thanks...sgt2 membantu..:)

    ReplyDelete
  4. Ok, penyertaan diterima.. good luck!!

    ReplyDelete
  5. salam kak marsha.. sila ke blog saya., something news for you!! http://wanfida.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Thanks Fida..sgt suke....(^_^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...