Loading...

Tuesday, January 12, 2010

Beskal Baru!!!!

Salam....
For all my bloggers friends...sori sbb lama dah ibu xupdate blog.
Ibu tgh sesuaikan diri kat umah menjadi seorg hswife yg baik untuk suami & pd ms yg sm seorg student yg komited.
Pening kpl gak dibuatnya tp ibu can handle it....(^_^)
K la...entry kali ni nak crita ttg last weekend.
Pd hari Sabtu kami sekeluarga ke Betong, Thailand lg...(^_^)
Hajat dihati nak belikan anith tricycle baru n kuali yg sederhana.
Pastu nak lunch kat sn...hehehe
So, dlm kul 11 am kami gerak.
1st skali tempat yg kami tuju ialah Restoran Halal Kitchen.
Mmg restoran ni tempat faveret kami untuk makan kat Thailand ni.
Menu tghr : Tom Yam Ayam, Daging Blckpepper & Kgkung Grg Belacan.
Sedap n harganya.....340 bath....hehehe...convert RM 34.00...
Ok layan gambar kat bwh ek....


# Anith with ibu..

# Anith

# Mini bar kat dlm restoran


# Our menu for lunch..yummy!!

# Anith with abah


# Anith with ibu

After makan, kami ke pekan Betong...nak ke kedai basikal.
So after, bargain n anith dah try...kami beli tricycle kat anith.
Kami beli kat cni sbb kat Malaysia agak mahal...rm 129+++
Kat cni baru 750 Bath convert RM 75...murahkan??
Bukan ape sbb tricycle anith tu nak buat lasak...untuk anith main kat luar umah..hehehe.
So inilah tricycle anith....


# Anith try kaler biru kat kedai..


# Amik kaler merah...hehehe


# Sronok dapat tricycle baru...(^_^)


# Control....control...hehe

After that, kami pusing2 n beli kuali & buah mangga..rasa teringin nak makan mangga.
Otw balik ke Malaysia kami singgah kat zon bebas cukai..
Kat sn ibu jatuh cinta kat set jag n gelas Luminarc...so beli...hehehe.
After that kami balik n rehat...
Anith sronok sgt ari tu....skrg tiap2 ptg rutin ibu bwk anith naik tricycle pusing taman..(^_^)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...