Loading...

Monday, January 4, 2010

Alwyas be My Baby Contest

Always be My Baby Contest anjuran pn. azfar



1)Just perlu letakkn picture KAMU bersama Budak KECIL atau BABY..seperti contoh di atas.

2) Buat quotes ataw kata-kata ringkas yang menggambar kan gambar tesebut
*RINGKAS SAHAJA ,oke?*

3) kreativiti anda diambil kira =)

4) Post kan link anda di comment column.

5) tarikh tutup contest ini adalah pada 10JANUARI 2010

Jom join contest ni...

* Actually contest ni ibu dapat dari blog member SUEN
Mcm berminat jek...so ibu pun join....
Kat bwh ni gambor....
(1)
(2) Gambar ni diambil masa kami dalam perjalanan ke umah kawan di Kelantan. Gambar ni sgt bermakna sbb Anith sgt sporting pakai topi sedangkan Anith ssh nak pakai topi..hehehe.

(3), (4) n (5) - Siap...(^_^)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...