Loading...

Monday, December 21, 2009

Streamyx, Oven n Mixer..

Salam..
Hi frens...dah lama 'ibu' x upload blog...Opps....ibu??
Em cm nak bahasakan diri sbg ibu dalam ni..bleh kan??..hehehe

Nak cerita ttg streamyx untuk entry kali ni...
Actly...skrg ni ibu masih guna celcom bband...tp xpuas hati sbb kat cni just support GPRS jek.
So...abah cdgkan untuk pakai STREAMYX..so ibu dengan pantas angguk tanda setuju...hehe.
Nak dijadikan cerita, rabu lps ibu, abah n anith ke Sg Petani.
Tujuan utama....daftar Streamyx....(^_^)
After daftar kami trus jenjalan then ke kedai elektrik untuk 'usha' oven n mixer.
Banyak kedai jgk pegi tp xde oven yg di aim'n....( Oven yg bleh panggang ayam trus)
So last kami ke kedai elektrik dekat Village Mall...
Alhamdulillah...jumpa apa yg dicari n trus beli....
Hati ini gembira x terkata sbb hubby yg belikan...syg abg....(^_^)
Nt bleh la ibu buat cupcake dengan adanya pembantu baru ni..
Suka sgt.....(^_______^)
Kat bwh ni gambar pembantu-pembantu baru ibu tu....:)

# Ade oven mesti ade mixer..hehehe


# Oven ni bleh panggang ayam skali...cdgn abah..(^_^)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...