Loading...

Monday, December 21, 2009

Minggu Membeli Perabot..

Salam...
Entry ni nak cerita ttg perabot plak...

Hr Sabtu lps, kami bertiga kuar ke pekan Kroh sbb nak cari almari dapur, rak buku kecik & almari pakaian anith.
Bila dah smpai kedai abah berkenan rak buku yg besar..bleh letak brg2 banyak sket..hehehe.
So kami beli 3 brg yg mmg amat kami perlukan untuk rumah.
Kalu x xtau brg nak simpan mana??

Hari ahad kami keluar ke pekan Baling plak sbb nak usha meja makan dgn sofa.
Kedai mula2 kami singgah brg dah ok cuma agak mahal.
So kami ke kedai lg 1, selepas negotiation between abah n tokey kedai kami beli sofa L-shape dengan meja makan untuk 4 org....percuma meja kopi dgn rak kasut.
Berbaloi kan???..hehehe

Alhamdulillah...skrg kelengkapan umah dah lengkap.
Org dtg umah dah xde duduk atas lantai dah...dah ade sofa...xpe asal ade.
Kami just beli yg kecik2 dulu sbb kami xkan stay lama kat cni...mybe...hehehe.
Tp amat happy sbb brg2 umah dah lengkap.
Gambar nt akan diupload ye....

p/s: Abg...thanks syg sbb belikan perabot untuk umah kita...syg abg...mmuuahhhh...

2 comments:

  1. wah2...shopping perabot nmpak?murah ke perabot kt sana?mailah shopping kt mentakab...hehe..brg rumah murah!

    ReplyDelete
  2. hehehe...jauh tu...nt kene sewa lori plak...hehehe. Beli sket2 jah dqhe...asal ade je. Org dtg umah xde la dok ats lantai..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...