Loading...

Friday, December 11, 2009

IOI Mall


Salam....hi frens...
Harap semua sihat disamping yg tersayang

Entry ni saje nak bercerita ttg smlm.
Smlm aku ajak hubby ke BAKE WITH YEN sbb nak bli brg2 nak wat cupcakes.
Terutamanya krimwell...sbb kat tmpat aku konfom xde.
So after hubby balik dr progaram aku ajak hubby teman g sn.
Wahhh...mmg rambang mata la bila kat sn.
Rasa cm semua nak bli...tp sabar2....hehehe
Aku bli yg mana perlu jek....
After ke BAKE WITH YEN...kami ke IOI Mall.
Baru 1st time sampai...hehehehe
Kat sn kami just jenjalan then bli jajan untuk stok kudapan..hehehehe
Pastu kami makan WENDY'S....dah lama abg nak mkn.
Akhirnya dapat gak sbb ssh nak jumpa....makanannye sedap...nyummmyyy!!!
After mkn kami trus balik rehat kat hotel sbb hubby xberapa sihat.
Tp best dapat g jenjalan smlm....(^_^)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...