Loading...

Tuesday, November 24, 2009

Balik kampung.....Aidiladha Celebration...(^_^)

Salam...
Hi everyone!!!
Actly skrg ni aku tgh packing brg coz this evening kami nak bertolak balik ke Kroh a.k.a Pengkalan Hulu.
Saje rest jap sbb Anith pun dah mula 'membantu mengemas'..hehehe
Now my hubby sedang lena dibuai mimpi
Cian kt my hubby sbb subuh td br smpi KL
Rela hubbyku xcukup tido sbb nak dtg amik his QUEEN & PRINCESS nya...syg abg..mmmuuuaahh
So, skrg sesi meng 'qada' tido sbb nt abg nak drive balik plak..hehehe
Raya Haji ni kami sekeluarga akan sambut dekat umah my mom in law.
Sbb raya puasa dah belah aku so kami gilir2..
Lgpun taun ni nak wat AQIQAH untuk Anith..
So ptg ni kami akan bertolak balik.
Mybe ahad dtg KL balik coz my hubby ade course kat Shah Alam again...(^_^)
Doakan kami selamat sampai ye kwn2..
See ya in next entry...daaa. .MyEm0.Com.

Salam..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...