Loading...

Thursday, September 17, 2009

~~ Mood Raye~~

Salam.........
Em malas nyer ari ni nak key in data
Xder mood lgsung...huhu
Mood raye dah menjelang...hehehe
Boring plak ari ni sbb mmber2 lab xnampak btg idung pun
Dah cuti agaknye...boring tul dok sorg2 ni..huhuhu
Anith dah 2 minggu xikut aku ke lab sbb mak tam tlg jagakan
So xdela anith penat ari2 ikut ibukan..kan syg???
Tp ibu plak boring bila anak ibu xikut..huhu
Ari ni hubby dtg dari Pengkalan Hulu..
Insyaallah kul 3 ptg nt hubby sampai..xsabarnye...hehehe
Smlm hubby ade anta sms yg bertaip....
" Selamat berbuka syg. Hrp ni last abg x berbuka dgn ayg. Nt taun depan berbuka penuh dgn abg tau"...begitula ayat2 sms dr hubby ku..
Sedih je aku after baca sms tu...
Dah 2 kali puasa kami berjauhan & harap taun depan kami dapat berpuasa n berbuka penauh sama2...
Insyaallah...amin...
Esok ptg insyaallah kami akan bertolak balik Jengka 5, Pahang.
Xtau la mcmn perjalanan sok...rasanya makan jem ngan roti gak...hehehe
Konfem ramai yg balik sok....huhuhu
Xsabar nak raye....sbb taun ni 1st time raya bersama hubby n Anith tersayang !!!
Tema kaler baju taun ni kaler biru.........(^_^)
Harap raye ni lagi seronok dari taun2 sebelumnya...
Xsabar nak tggu 1 SYAWAL.....(^_^)
Mybe after raya plak aku updated blog ye sbb masa raye konfem xsempat..hehehe
K la, to all my muslim frens...
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN

Dari kami sekeluarga....(^_^)
Daa...............salam...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...