Loading...

Tuesday, August 4, 2009

Memory a week holiday....(^_^)

Salam...everyone.....
Lama jgk aku xpost blog kan??? Ok, skrg aku akan post apa yg berlaku ek??...(^_^)
Dalam post yg lepas aku bgtau yg aku dapat cuti selama seminggu kan??
So, ni aku nak share ngan kwn2 ape aku buat ms cuti seminggu tu..
On tuesday last week aku, my hubby n Anith decide balik kroh on last minit sbb tetiba jek aku dapat cuti angkara penularan H1N1..
Dalam kul 9 pm kami bertolak n selamat sampai dalam kul 2 am (Rabu)..
Hr Rabu n Khamis tu kami xke mana2 pun sbb penat dan kami decide nak spend time bersama2 kat rumah...so xde ape yg luar biasa..hehehe
Hr jumaat pg kami bertolak ke Ipoh sbb aku nak amik balik gambar2 untuk thesis
(gambar defects kat pokok).
Kami bermalam kat Ipoh sbb keesokan harinya abg ada tournament football kat HBUK
(Hospital Bahagia Ulu Kinta).
Haaaa.....jgn salah sangka....abg main dgn org2 normal tau...hehehehe....jgn marah syg...hik..hik..hik...gurau jek....
Alhamdulillah group abg berjaya kalahkan group dr Hosp Grik..(^_^)
Tghr kami trus balik dari Ipoh ke Kroh sbb ptg Ahad abg ada tournament bola kat Kroh plak..
Lawan Kastam Thailand...menang gak..hehehe
Isnin kami kemas2 brg n umah sbb nak tggl for a one week..
Sbb abg ada kursus kat KL dr Selasa sampai Jumaat ni..
Then, ari ni kami bertolak dr Kroh kul 10 am dan selamat sampai ke KL kul 4 pm.
Sampai umah Pak Tam dalam 4.30 pm..
Kami balik rehat then kul 7 aku g anta abg kat Komuter Serdang sbb abg ada taklimat mlm ni...
Sedeyyy...sbb nt 2 mggu abg x balik..huhuhu
Jumpa pun next 2 week kena plak ngan time anniversarry...21/8 ni...
Em ape nak bli kat abg ye????
Kwn2 ade cadanga
n x????
Ok, stkat ni dulu...Anith dah merengek nak tido..
Nt aku upload gambo ekkk....
Daaaaaaaaaaaa....................salam...
# Salah satu site projek Master aku

# Hotel tempat kami menginap



# Abg dah bersiap sedia nak g padang

# Anith bgn awal tau nak g sokong abah main bola..hehehe

Aikk...x sempat sampai dah tido balik ke syg??

# Abg tgh main...mana abg yek????

#Anith tido 2nd round before game end..kuat tido ni..hehehe


#Game dah abis....menang 2-0..Abg dah salin pakaian

# Cari ape tu syg???


# Tengah sembang..hehehe

# Wajah kepuasan...kemenangan


# Anith atas keta OTW balik Kroh

# With me....her "IBU"
# Masa lwn KASTAM THAILAND..Abg tgh bersiap2

# Tgh warming up...gambar tgh lawan xsempat amik...hehehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...