Loading...

Saturday, August 29, 2009

@ KL already

Salam Frens...
Gud morning!!!....Harap semua sihat ari ni..
Like me...(^_^)
I'm already at KL now...smlm sampai dari Perak
Fuhh..penat sehhh.....hehehe..padahal abg yg drive...(^_^)
Mcm2 jd smlm...tensen hour..hepi hour....mcm2 la..
Tp bila ingat balik kelakar plak....hehehe

Em smlm kami bertolak around 9 am ke KL
Hajat nak sampai awal nak g KIMBERLY CLARK at Kelana Jaya
Nak tau wat pe?
Nak redeem gift from HUGGIES
So, dgn semangat yg berkobar2 kami bertolak pg2 lg..
Sampai KL kul 1 tghr then trus ke Kelana Jaya using GPS
Sesat jgk guna GPS sbb nama tempat KELANA BREM TOWER xde dalam GPS..haru...huhu
At least dgn kepakaran abg n aku sampai jugak kami akhirnya...yeay!!! dalam ati....
Bila sampai jek kami terangkan kat reception then di REJECT!!!
Tau knp? Diorg nak POLIBEG huggies skali bkn nak point jek
Kami plak dah buang polibeg sbb just gunting point jek
Panehhh....rasa cm...ish xtau la...muka abg merah..aku tau abg dah bengang...
So kami argue tapi x diterimapakai...kecewa sungguh..xleh consider lgsung..huhu
Dah la kami dtg dr jauh..kalu dekat xla kisah sgt...layanan mmg hampeh....huhuhu
So, after ke Kelana Jaya, kami trus ke HUKM take my sis...PIQAH..
After that kami trus ke SONY Store at MINES
Nak bli Handycam...dah lama Aim...ni br leh bli
"We choose RAYA PACKAGE" so dapat 6 brg...
Handycam, xtra battery, memory stick, portable dvd player, casing n portable dvd writer
Waahhhh...hepi tul ade handycam sdri..nt leh rakam 'kegiatan' Anith tiap2 ari..hehehe
Kat bwh aku uploadkan gambar brg2 tu...


# Portable DVD Writer


# Portable DVD Player kaler PINK..hehehe


# SONY Handycam DCR-SX40E kaler biru

After that kami trus ke KFC untuk berbuka puasa memandangkan jam dah kul 6.45 ptg..
My sis treat...THANKS SIS..:)
Kami mkn set FAMILY FEAST yg dapat pinggan melamine tu..nak bg ma...hehehe
After berbuka kami ke CIMB BANK jap teman piqah draw duit
Nak bli baju untuk abah n adik katanya...
Abg plak dok g tgk2 wallet kat kedai depan
Abg blikan wallet baru kat aku...hepinyer!!! Thanks syg...mmmuuuuuaaaahhhhh..:)
Sbnrnya dalam perjalanan wallet aku koyak...so abg blikan yg baru ganti..hehehe
So lps tu kami shopping!!!...heheheh..teman adik jek...hahahha
Piqah bli blouse for my youngest sis...Mahirah
Then, she treat me once again...dapat satu baju....Thanks sis..(^_^)
Kat bwh aku da uploadkan gambar...


# New wallet from abg..cumel kan??


# Baju from my sis...YUNA trend..hehe

After that kami balik umah pak tam...rehat n tido...penat sgt2...
Kul 5 td kami sahur n sambung rehat n berkemas..
Ptg ni kami berempat nak balik Kelantan plak...rinduuu..........
Flight kul 6.45 ptg ni...sampai elok2 berbuka..
Xsabar nak berbuka kat Kelantan...(^_^)
Kelantan......wait for us!!!!!!!!!!!!
Daaaaaaaa...............salam...........

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...