Loading...

Thursday, August 6, 2009

Jalan2 KL...

Salam...
Ari ni aku kat hotel tempat abg kursus..
Memandangkan abg dapat bilik sorg so abg ajak aku dok sama..
Rindu kat anak katanye....hehehe
Smlm after thumb out aku ke hotel abg
Dah la xpenah drive dalam KL...kul 4 pun trafik dah perlahan
Kalu dok KL ni mau fenin kepala ni..hehehe
Aku sampai hotel abg sharp kul 5 pm
Lps loading barang....barang anith yg banyak..huhuhu..kami keluar g jenjalan kat SOGO n Jalan TAR..window shopping jek...hehehe
Sronok jgk sbb dah lama x kuar g jalan TAR
Survei baju raya nanti...hehehe
Nt aku upload gambar ek....
Gambar x transfer lg..hehehe
Salam..


# Anith wtpe tu ngan botol mineral?

# Kat Quality Hotel,KL

# Dalam Lift nak g SOGO

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...