Loading...

Thursday, August 27, 2009

@ home already..(^_^)

Salam frens.....
I'm already at home...(^_^)
Mcm biskut kan?
Kejap ade kejap xde..hehehe

Em cm best plak blogging waktu pagi ni sementara tggu subuh n hari cerah...(^_^)
Abg tdo balik after solat subuh td...

Abg penat sbb mlm smlm kami balik kroh abg yg drive..aku??

Ha...prut kenyang membuta la jwpan nya...cian abg drive sensorg smlm..sori syg....

Em ni nak bg tau aku hepi smlm sbb abg blikan WATER PURIFIER baru..(^_^)

Dah xyah pki heater...sbb dah ade g fasa kepanasan
Normal, Warm n Hot water
Nak wat susu Anith tgh2 mlm pun senang

TQ SYG!!!!!!!!!!!...Syg abg.....(^_^)

Smlm kami keluar g GIANT kat Kulim..saje jenjalan n nak tgk giant sbb baru buka bln 6 ari tu. So melekat kat water purifier ni....
After ni nak survei2 mixer n oven plak

Tp xmau bli lagi sbb skrg ni aku banyak stay kat KL

Nt dah permanent stay kat umah br nak bli...sbb aku suka buat kuih n kek

Ni nak blaja wat muffin n cupcake plak..mana tau nt leh bisnes....(^_^)
K la, jap g nak kejut abg...abg nak siap2 g keje plak...
See u soon....................daaaaaaaa.....salam.....



# Water Purifier baru....(^_^)

2 comments:

  1. LOL ;P
    mak ude ngan pak ude mmg tgh cri water filter nih!hahaha...kt carrefour asek "kehabisan stok" aje...

    ReplyDelete
  2. Tgk kat giant mak ude...ok jgk guna yg ni..senang sket. Dah xyah masak air..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...