Loading...

Thursday, July 2, 2009

Malam Yg Agak Boring

Hurmmm.....boringnyer mlm ni...
Pak tam n mak tam da tdo. Hubby ada kat luar layan cte LAS VEGAS. Mlm ni xder cte best langsung. Aduhhh...boringnyer....RUTIN aku ari ni cam smlm. Pg g fakulti 'thumb in' & ptg g fakulti balik utk 'thumb out'. Ini la rutin aku nt selama 6 bulan sampai bln 12 ni...(^_*). Time abg ada leh la ajak abg jenjalan. Bila abg dah balik Kroh nt ulang alik g fakulti ja la. Cian Anith, kecik2 lg ibu dah bwk ke hulu ke hilir...tp masuk 'U'...hehehe. Terpaksala sbb dah sangkut ngan Align CenterGRF. Kalu x dah lama aku register n balik kroh balik...hehehe. Jam br kul 11 pm tp rasa cm dah kul 1 am dah. Mlm ni agak panas sket. Aku bka kipas paling kuat untuk Anith. Cian anak ibu...tkut xselesa.

Em...sdih jgk ari ni. Nk tau knp??
Mcmni, aku plan nak apply DPLI lg sem ni tp td buka laman web MOHE dia announce yg pengambilan 2010 akan dibekukan hingga ada keperluan. Maka dgn automatiknye aku xde can nak apply kemasukan taun depan...:'(. Cian kat abg, abg slalu jd tempat aku luahkan kesedihan n stress aku. Dah sampai pening dah abg...sori ye syg..... Abg slalu pesan kat aku mybe bkn rezeki lg tp aku ni yg degil..huhuhu...ayg syg abg tau....

Ari ni xbuat pape pun. Aku lepak ngan abg n Anith kat umah.
After 'thumb out' aku g mkn mee kari kat kedai mamak dkt umah pak tam..sedap..hehehe. Then balik. Malam pun lepak lyn blog jek n main ngan Anith...(^_^). Haa...nak tau Anith dah kuat skrg. Dah angkat 'Bontot' dia sket2 tp xstabil lg. Rasanya xlm lg bleh 'CRAWL' la...insyaallah..amin. Cepat btul anak ibu sorg nih..mybe jgk sbb aku tiap-tiap ari ajar dia cara nak angkat bdn utk crawl. Aku ikut buku yg nurse bg. Mmg berguna buku tu...Thanks nurse YATI...(^_*)

Em ni kes kelam kabut plak..
Mcmni, aku br bka web GSO ptg td. Rupanya aku kene anta borg utk supervised lab n klas sem ni kat GSO. Dah la not later than 6th july ni. Kene sign suppervisor plak tu. Aku trus msg PROF MAT & dia bgtau ari ni dgn esok dia xde. Isnin dia ada. So terpaksa la aku anta borg isnin ni. Mintak2 la sempat...amin.. Harap2 xkelam kabut sgt isnin ni. Dgn abg dah balik kroh..so tpaksa la aku bwk Anith skali jumpe prof nt...hehehe.

Kla, aku pun da ngantuk & Anith pun dah mengigau banyak kali.
Ni la penangannye kalu banyak main. To mama,ibu,ummi n mummy kat luar sana. Jgn bg anak main banyak sgt tau. Nt diorg mudah mengigau. Ni faktor sbb badan terlalu letih.
Kla, sambung lg sok ye....daaaaaa...salam..(^_*)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...